Ik ben vijf jaar geleden een bedrijf gestart en op dit moment werken en 9 mensen in het bedrijf. Wij delen vaak bestanden met elkaar en alle medewerkers werken met elkaar samen. Het delen van bestanden is niet altijd gemakkelijk, want je moet zorgen dat iedereen de juiste versie van een programma heeft en dezelfde programma’s gebruikt. Als bedrijf moet je daarna een server hebben om alle bestanden in op te slaan, want anders loop je het risico dat er bestanden verloren gaan. Wij werken sinds een paar maanden met Office 365 zakelijk en dit was een goede verandering. Het bedrijf desktoptowork hielp ons met de overgang en heeft er voor gezorgd dat iedereen op een fijne manier kan samenwerken. Voor een groeiend bedrijf is het soms lastig om goede keuzes te maken voor de software die nodig is. Je weet niet van te voren of het bedrijf gaat groeien en hoe snel en daarom koop je vaak nieuwe computers en software wanneer er nieuwe mensen worden aangenomen. Mijn bedrijf is elk jaar een beetje gegroeid en elke keer dat er een nieuw persoon werd aangenomen, moest ik ook investeringen doen zodat deze persoon goed kan werken. Om te zorgen dat teamleden goed kunnen samenwerken is het verstandig om een server te gebruiken en dezelfde versies van programma’s, om dit gemakkelijker te maken zijn wij laatst overgestapt op Office 365 zakelijk. Met dit pakket werken wij vanuit de cloud en dit heeft verschillende voordelen voor ons. Werknemers kunnen nu ook gemakkelijk thuis aan de slag, zelfs op hun eigen laptop. Het komt weleens voor dat iemand zijn, of haar laptop vergeet en hoeft nu niet meer terug naar kantoor. Een ander voordeel met Office 365 zakelijk is dat iedereen direct aan de slag kan, wij geen dure server meer nodig hebben en Microsoft al het onderhoud doet. 

desktoptowork hielp ons overstappen naar Office 365 zakelijk

Ik had van te voren mij ingelezen over Office 365 zakelijk en zag er veel voordelen van in, maar ik wilde graag hulp met de overstap. Ik wilde graag onze oude bestanden laten overzetten en dat een bedrijf er voor zorgde dat iedereen zonder problemen aan de slag kon. Online vond ik een aantal bedrijven die konden helpen, waaronder desktoptowork. Dit bedrijf kan bedrijven helpen met verschillende oplossingen en heeft veel ervaring met Office 365 zakelijk. Toen ik vertelde over mijn wensen, wisten zij precies wat er gedaan moest worden en konden zij goed uitleggen hoe zij te werk zouden gaan. 

Een fijne manier van werken

Wij werken sinds een paar maanden via Office 365 zakelijk en zijn blij met onze overstap. Voor de medewerkers is het een zeer fijne manier om te werken en bestanden kunnen gemakkelijk gedeeld worden. Voor mij is het fijn dat alle bestanden veilig zijn opgeslagen en dat het onderhoud goed geregeld is. Wij waren erg te spreken over desktoptowork en hun hulp met Office 365 zakelijk

  • Dit bedrijf biedt verschillende oplossingen aan bedrijven aan
  • Zij hebben veel ervaring met Office 365
  • Zij wisten precies wat er gedaan moest worden
  • Wij zijn erg blij met de overstap
Categories: Nachrichten