Bij een accountant zoeken wilt u meer dan een persoon die uw cijfers controleert. Als ondernemer is het fijn dat u een goede klik heeft met de accountant. Tenslotte moeten er veel belangrijke zaken besproken worden. Prettig is daarbij als u met een persoon en bedrijf samenwerkt die interesse toont in uw diensten. Die oprecht zich wilt verdiepen in de zaken waar uw onderneming voor staat. Alleen dan bent u in staat om uw meest betrouwbare informatie aan te dragen aan een persoon als een accountant. Vertrouwen is daarom een belangrijke factor bij een accountant zoeken. Finovion biedt graag dit vertrouwen aan bedrijven om als accountant en boekhouder de financiële administratie op zich te nemen en te controleren. Dit doen zij door de organisatie als eerste de persoonlijke aandacht te geven. Op deze manieren leren zij het bedrijf kennen en begrijpen, zodat de uitvoering van de financiële controles en werkzaamheden soepeler verloopt. Wanneer u eenmaal met Finovion samenwerkt, kunt u rekenen op een volledige ontzorging van uw financiën. Uiteraard zullen er vragen komen, maar u kunt rekenen op een gelijk gesprek wanneer het gaat om uw financiën. Lees meer voor accountant zoeken bij Finovion op hun website finovion.nl. Hier staat meer informatie over de werkwijze en diensten van dit administratiekantoor.

Accountant zoeken bij een breed georiënteerd administratiekantoor

Niet alleen voor accountant zoeken is Finovion beschikbaar. Naast accountancy specialisten werken er meerdere financieel deskundigen. Het bedrijf heeft maar liefst 30 kantoren waar diverse deskundigen werkzaam zijn en in te zetten zijn voor de uitvoering van de financiële administratie, belastingaangifte en het jaarverslaggeving. U krijgt een vast contactpersoon die u bijstaat in de bedrijfsvoering van uw organisatie. Zij zijn dus meer dan een uitvoerende en controlerende partij. Mocht het nodig zijn, dan beschikken zij ook over de professionaliteit om u te adviseren in het verdere verloop van uw organisatie. Indien u uit wilt breiden, dan kunnen zij u bijstaan in het financieel advies over deze ontwikkeling. Wanneer u kijkt op de website, ziet u dat Finovion naast accountant zoeken ook de volgende diensten aanbiedt:

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Online boekhouden
  • Managementrapportage
  • Begroting

Naast accountant zoeken en deze onderdelen zijn zij ook inzetbaar voor een cashflow prognose en pre-audit diensten. In alles waar zij u in bij staan, zullen zij zo begrijpelijk mogelijk de zaken met u doornemen. Zodat voor u ook duidelijk is hoe de cijfers ervoor staan en wat dit betekent voor de vooruitzichten van uw organisatie.

Een vast contactpersoon

Als onderneming moet u verplicht een accountant zoeken, maar u bent niet verplicht gebruik te maken van de overige diensten van Finovion. Toch is het aan te raden u te verdiepen in deze specialisaties. Zo zijn zij ook inzetbaar voor de belastingaangiften en kunnen zij hierbij het contactpersoon voor uw organisatie naar de belastingdienst zijn. Zo hoeft u niet de vragen van de belastingdienst op u te nemen en maakt u gebruik van de expertise die Finovion te bieden heeft. Op de website finovion.nl kunt u een prijsindicatie opstellen aan de hand van bepaalde onderdelen als de sector waar u in werkt, de rechtsvorm, het aantal inkoopfacturen, verkoopfacturen en kasmutaties. Als laatste selecteert u de dienstverlening die u wilt vragen samen met de accountant zoeken. Na het invullen van deze punten kunt u de prijsindicatie opvragen. Daarnaast werken ze ook met vaste abonnementen waarin de diensten van Finovion verwerkt zitten. Neem contact op met Finovion om erachter te komen of zij het juiste kantoor zijn voor de accountant zoeken, wat de kosten zijn die daar aan vast zitten en met welke overige diensten zij uw onderneming kunnen ondersteunen.

Categories: