Adafruit is een bedrijf dat elektronica onderdelen maakt voor hobbyisten. Denk hierbij aan displays, lampjes, sensoren en motoren. Adafruit is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk voor hobby elektronica en zij hebben dan ook tal van verschillende onderdelen te koop waar je van alles mee kunt maken. Zelf koop ik regelmatig nieuwe Adafruit onderdelen voor mijn zoon. Mijn zoon zit op de middelbare school en heeft een vorm van autisme, waardoor hij de wereld om zich heen moeilijk kan begrijpen. Wanneer hij echter met elektronica bezig is, is hij heel geconcentreerd en rustig bezig. 

Adafruit onderdelen koop je bij vanallesenmeer.nl 

Mijn zoon is dus gek op elektronica. Hij vindt het zelf heerlijk om met een printplaatje aan de slag te gaan en daar van alles op aan te sluiten. Hij bedenkt de meest creatieve dingen met de onderdelen die hij kan vinden. Zo heeft hij een kleine machine gebouwd die elke dag op hetzelfde tijdstip voer in de kom van zijn goudvis doet. Ik vind het ontzettend knap van hem dat hij zulke creatieve dingen bedenkt en deze vervolgens zelf tot leven laat komen. Hij werkt dan ook het liefst met de onderdelen van Adafruit. Deze zijn gemakkelijk te programmeren en overal op aan te sluiten. Ik vind het geweldig om te zien hoe hij bezig is met zijn elektronica. Op school doet hij het namelijk niet zo goed. Vanwege zijn autisme kan hij op school moeilijk leren. In de klas vindt hij het lastig om op te letten en lessen zoals wiskunde en geschiedenis vindt hij niet interessant. Wanneer hij echter met Adafruit of andere elektronica bezig is, is hij juist ontzettend geconcentreerd en secuur bezig. Het heeft hem ontzettend geholpen om zichzelf te ontwikkelen op een manier die hij leuk vindt. Zelf koop ik de Adafruit onderdelen bij vanallesenmeer.nl. Deze webshop is gespecialiseerd in elektronica componenten zoals: 

  • Displays 
  • Tools 
  • Batterijen 
  • Sensoren 
  • Lampjes 
  • Knoppen 
  • Kabels 

Het bestellen bij vanallesenmeer.nl gaat erg gemakkelijk. Ze hebben een ontzettend groot assortiment een onderdelen en ik kan er gemakkelijk betalen via iDeal. Wat ook erg fijn is, is dat alle bestellingen snel geleverd worden. Wanneer mijn zoon iets nieuws uit wil proberen met een nieuw component dat hij nog niet heeft, kan ik het gemakkelijk bestellen en dan kan hij er de volgende dag meteen mee aan de slag. Vanwege het ontzettend ruime assortiment dat zij hebben, zit er voor mijn zoon dus ook altijd wat nieuws tussen. Momenteel is hij bezig om een kerstster met licht en geluid te maken voor in de kerstboom. Hij is er al een aantal dagen mee bezig en hij is er ontzettend enthousiast over. Ik kan niet wachten om het eindresultaat van zijn harde werk te zien.  

Koop je elektronica componenten bij vanallesenmeer.nl 

Als jij ook aan de slag wilt met Adafruit of andere elektronica, dan kun je die het beste kopen bij vanallesenmeer.nl. Vanallesenmeer heeft een ontzettend ruim assortiment aan elektronica componenten en alles wat daarbij hoort. Daarnaast zijn ze ook erg betaalbaar en krijg je ze meteen de volgende dag thuisbezorgd. Kijk op vanallesenmeer.nl voor het volledige assortiment. Daarnaast krijg je ook nog eens voor elke tien euro die je uitgeeft, een tegoed van vijftig eurocent. Dat betekent dus dat, hoe meer je koopt, hoe meer tegoed je opbouwt. Dit tegoed kun je dan gebruiken om je volgende bestelling mee te betalen. Zo krijg je er dus ook nog eens iets voor terug wanneer je bij vanallesenmeer.nl jee aankopen doet. Ik ben er in ieder geval al lang een trouwe klant en mijn zoon is ontzettend blij met de onderdelen.