Ben je op zoek naar hersluitbare verpakkingen?Voor onze kaasfabriek maken we al jaren de lekkerste kazen. Dit maken we van onze eigen koeien en dit vergt behoorlijk wat passie, energie en tijd. We vinden het geweldig om dit te doen. Het begon met het maken van kazen voor onszelf en voor vrienden en familie. Nu maken we ook kazen voor onze klanten. Om onze klanten hier zo lang mogelijk plezier van te laten beleven moet dit veilig worden verpakt. We hebben hier lang over nagedacht. Konden we zelf iets ontwerpen? We hebben er voor gekozen om dit niet zelf te doen maar de hulp in te schakelen van Omori. Met de juiste hersluitbare verpakkingen hebben onze klanten veel langer plezier van de kaas.  

De beste hersluitbare verpakkingen voor onze kaas

We zijn allemaal gek op ons broodje kaas. Om onze kaas te verkopen is het nodig dat dit veilig en verantwoord wordt verpakt. Zo komt het goed aan bij de klant en kan deze optimaal genieten van onze kaas. Het is dan ook belangrijk dat de kaas luchtdicht en veilig wordt afgesloten. Door gebruik te maken van hersluitbare verpakkingen kan de klant de kaas ook weer terug doen in de verpakking om het langer te bewaren. Hierdoor kan je heel lang van de kaas eten. Het grote voordeel hiervan is dat de klanten zo tevreden zijn en weer terugkomen voor nieuwe kaas. Sinds we de hersluitbare verpakkingen gebruiken voor ons product hebben we veel meer klanten gekregen.

De beste verpakkingen voor al je eten

Om je eten langer te bewaren moet je ervoor zorgen dat het niet bederft. Dit betekent dat je veel voedsel in de koelkast bewaard. En dat je voedsel dat snel bederft afgesloten en veilig opbergt zodat je er niet ziek van wordt. Als eigenaar van een kaasfabriek wil ik natuurlijk dat de kaas veilig wordt geleverd zodat het niet bederft en de smaak niet verloren gaat. Het is voor mij heel belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Het is voor mijn kaas dan ook essentieel dat deze luchtdicht verpakt wordt. Dan kan de kaas niet uitdrogen zodat de smaak verloren gaat. En hierdoor kan er geen besmetting ontstaan door schimmels of bacteriën. Als er vorming is van schimmels of bacteriën gaat de smaak verloren en kan het niet meer gegeten worden. Dat wil ik natuurlijk voorkomen.  Voedsel moet altijd veilig en luchtdicht verpakt worden. Want iedereen die de kaas eet moet hier van genieten en het moet een veilig en verantwoord product zijn. Ik ben er dan ook trots op dat mijn kaas op deze manier is verpakt. Hierdoor weet ik zeker dat de smaak niet verloren gaat en dat het altijd goed blijft. Doordat de kazen verpakt worden op deze manier is het ook nog eens heel lang houdbaar. Waarom je etenswaren goed moet verpakken:  

  • Gebruik hersluitbare verpakkingen om uitdroging te voorkomen
  • Laat je voedsel niet beschimmelen door het af te sluiten
  • Verpak je voedsel luchtdicht om besmetting te voorkomen
  • Voedsel moet veilig en verantwoord worden verpakt
  • Bewaar voedsel langer door hersluitbare verpakkingen

Voor onze boerenkaas fabriek hebben we er lang over nagedacht hoe we het precies moesten doen. Onze kazen zijn natuurlijk heerlijk maar willen we nu aan zo veel mogelijk klanten verkopen. Maar om dat te kunnen doen moeten ze wel veilig en verantwoord worden verpakt. Hersluitbare verpakkingen zijn dan ook de beste optie om de kaas voor lange tijd te bewaren. Hierdoor kunnen de klanten de kazen voor een lange tijd bewaren en er van eten. Ben je ook op zoek naar hersluitbare verpakkingen neem dan een kijkje op https://www.omorieurope.com/hersluitbare-verpakkingen.

Categories: Nachrichten