Besparen doe je eenvoudig via deze handige bespaartipsAls je op de energierekening wilt besparen, dan kun je verschillende dingen doen. Vaak verbruik je namelijk ongezien teveel energie en daar kun je dan heel makkelijk wat aan doen via de handige bespaartips van goedkoopsteenergie.com. Een tv die op stand-by staat verbruikt nog steeds energie. Zet deze dus gewoon helemaal uit als je geen tv kijkt en zorg ervoor dat je alle apparaten helemaal uitzet al als je gaat slapen. Alle beetjes helpen en op jaarbasis kan het zo maar een tientje of meer schelen. Dat lijkt nog niet substantieel, maar via een site als goedkoopsteenergie.com kun je meerdere bespaartips lezen. Als je op verschillende fronten immers actie onderneemt en elke actie levert een paar euro op, dan kun je via al deze kleine handige bespaartips op jaarbasis opeens toch heel veel geld besparen. Zo heb je thuis bijvoorbeeld ook een vaatwasser. Deze is handig, want je hoeft daardoor niet meer met de hand af te wassen. Maar een vaatwasser verbruikt veel stroom en water. De nodige bespaartips kunnen je helpen om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van deze vaatwasser. Zo is het sowieso verstandig om een vaatwasser te kopen met een A+++ energielabel. Deze is immers zuinig en verbruikt daarom zo weinig mogelijk energie. Tevens moet je kijken naar de gezinssamenstelling. Als je alleen woont of samen met je partner, dan is een klein model voldoende. Heb je een gezin met kinderen, dan kun je beter een groter model kopen. Het is namelijk goed om de vaatwasser eerst helemaal te vullen. Hoe minder vaak je de vaatwasser aanzet, des te minder energie je verbruikt. Heb je een te kleine vaatwasser, dan moet je deze ook vaker aanzetten waardoor de kosten omhoog gaan. Verder dien je, indien deze optie hebt, gebruik te maken van de ECO functie. Hierdoor kun je tot wel 35% op het energieverbruik besparen en dat merk je uiteraard wanneer je jaarrekening op de deurmat valt. Natuurlijk kun je op vele andere manieren besparen. Je kunt folie achter de radiatoren plaatsen, zodat de warmte niet door de muren verdwijnt. Een handige maar veel vergeten tip is het lager zetten van de thermostaat een uur voor je gaat slapen. Verder kun je je douchetijden halveren en je tv op de energiebesparende modes zetten. Maar wat je ook kunt doen, en waar je vaak direct honderden euro’s mee kunt besparen, is overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Daarvoor dien je de leveranciers natuurlijk eerst met elkaar te vergelijken en dat doe je ook weer via goedkoopsteenergie.com.

Energie vergelijken doe je eenvoudig online via goedkoopsteenergie.com

Als je wilt besparen op de energierekening, dan kun je dat doen via alle tips die hierboven zijn beschreven. Maar het is altijd een goed idee om gewoon energie te vergelijken, want zo kun je zomaar een paar honderd euro besparen. Door energie te vergelijken via de website van goedkoopsteenergie.com zie je meteen wat je op jaarbasis kunt besparen. Dat komt natuurlijk door de kortingen en bonussen waar jij van kunt profiteren. Wacht dus niet langer en ga snel energie vergelijken.

Welke maatschappijen vind ik op goedkoopsteenergie.com

Als je energie gaat vergelijken via goedkoopsteenergie.com, dan vind je in principe alle leveranciers die in Nederland actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Welkom Energie
  • Vandebron
  • Essent
  • Nuon
Categories: Nachrichten