Bijzondere huizen kopen?Hofstaete Monumentaal is een makelaar met betrekking tot exclusief en monumentaal onroerend goed. Hierdoor wordt Hofstaete Monumentaal een erfgoed- en monumentenmakelaar genoemd. Waarom een makelaar exclusief voor erfgoed en monumenten? Exclusieve objecten en monumenten vereisen een speciale benadering. Hofstaete Monumentaal richt zich op een doelgroep in het rivierengebied van Nederland. Inmiddels kan Hofstaete Monumentaal. Met behulp van de ruime ervaring binnen de monumentale specialisatie, betrouwbare begeleiding bieden wanneer u van plan bent om een bijzonder huis te kopen. Vanzelfsprekend voldoet Hofstaete Monumentaal aan alle gestelde vakbekwaamheidseisen. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.z. (NVM) is daarbij voor u een extra garantie. Dus bent u van plan een bijzonder huis te kopen? Bel Nico op het telefoonnummer dat vermeld staat op de website van Hofstaete Monumentaal of stuur een email naar info@hofstaetemakelaardij.nl. 

Diensten van Hofstaete Monumentaal

Hofstaete Monumentaal biedt verschillende diensten aan met betrekking tot het kopen van bijzondere huizen. Deze diensten zijn:

  • Verkopen. Met het verkoopadvies van Hofstaete Monumentaal verkoopt u zorgeloos uw monumentale woning.
  • Aankopen. Deskundige begeleiden bij het kopen van bijzondere huizen? Tijdens het aankoopproces van een monumentaal object krijgt u deskundige begeleiding van Hofstaete Monumentaal. 
  • Taxeren. Voor de taxatie van monumentaal onroerend goed is gedegen marktkennis nodig. Hofstaete Monumentaal bezit deze benodigde kennis.
  • Restaureren. Hofstaete Monumentaal heeft een bijzondere expertise in huis voor begeleiding bij restauratie van uw monument.
  • Adviezen. Bij het kopen van bijzondere huizen kunt u eventueel in aanmerking komen voor een hypotheek of subsidie. Hierover leveren wij graag advies aan u.
  • Werkgebied. Hofstaete Monumentaal is gevestigd in het hart van het rivierengebied. Het werkgebied van Hofstaete Monumentaal bestaat uit zeven gebieden die zich elk kenmerken door hun individuele karakter en onderlinge verscheidenheid. Deze gebieden zijn: de Alblasserwaard, vijfheerenlanden, de Betuwe, de Bommelerwaard, ‘s-Hertogenbosch e.o., het Land van Heusden en Altena en de Langstraat.  

Verder biedt Hofstaete Monumentaal ook service aan met betrekking tot stille verkoop. Dus wilt u uw woning te koop aanbieden, maar dit niet op grote schaal bekendmaken? Dat uw makelaar een groot netwerk heeft én vertrouwelijk met uw gegevens omgaat? Ook dan bent u bij Hofstaete Monumentaal op het juiste adres!

Bijzondere huizen te koop

Hofstaete Monumentaal biedt diverse bijzondere huizen aan welke te koop staan. Op hun website is het aanbod van dat moment te vinden. Vind u één van deze huizen aantrekkelijk? Sommige potentiële kopers schrikken als ze horen dat hun droomhuis een monument blijkt te zijn. Echter heeft de status van monument zelden een negatief effect op de waarde van vastgoed. Schrik dus niet wanneer u een bijzonder huis wil kopen. Hofstaete Monumentaal biedt, om u een zeker gevoel te geven over uw aankoop, aankoopbegeleiding. De expertise bij aankoopbegeleiding ligt bij Hofstaete Monumentaal in het bijzonder bij monumenten en landgoederen. Het gaat hierbij om de interpretatie van een bouwkundig inspectierapport, de beoordeling van fiscale aspecten ten aanzien van onderhoud en verbetering of het aanvragen van financiële overheidssteun in de vorm van een Nationaal Restauratiefonds-hypotheek of Cultuurfonds-hypotheek. Bij het kopen van een bijzonder huis biedt Hofstaete Monumentaal een overduidelijke meerwaarde door middel van hun vakmanschap en ervaring. Verder geven ze als solide gesprekspartner een deskundig objectief advies en begeleiden wij u tijdens het aankoopproces. 

Lees meer…

Categories: