We werken nu al vijf jaar hard aan ons bedrijf en we hebben onlangs besloten om steeds meer samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven. Als tekstschrijvers hebben we immers een redelijk smalle basis wanneer we niet meer aan kunnen leveren dan alleen teksten. We zijn daarom samen gaan werken met een bureau dat internetsites maakt en we werken nu ook samen met een grafisch ontwerper, een zoekwoordspecialist, online platformen en outsourcing agentschappen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we binnen de kortste keren ineens overladen zijn met werk, de situatie die we zelf meer dan wenselijk vinden en die ons dagelijks onze boterham oplevert. Omdat we onze samenwerkingen waarderen, wilden we iets doen met relatiegeschenken. Gewoon een presentje sturen omdat het kan. We kwamen al snel uit bij bloemenwinkel Purmerend. We wilden er namelijk wel zeker van zijn dat we iets weggaven dat ook inderdaad leuk was, de moeite waard was en vooral er goed uit zou zien. Bloemenwinkel Purmerend verzekerde ons dat dit het geval was en dat we ons nergens zorgen om hoefden te maken. Dat laatste was niet helemaal juist, onze partner waardeerden het gebaar zo dat zij ons overal primair ingesteld hebben. En dat betekent dat we nog veel meer werk binnenhalen.

Laten versturen door bloemenwinkel Purmerend

We moeten hieraan toevoegen dat we zelf nooit op locatie kunnen zijn omdat we werken vanuit het schitterende Portugal. Dat heeft grote voordelen met betrekking op het klimaat, maar het zorgt er ook voor dat we niet zelf iets uit konden zoeken voor onze relaties. Dankzij Bloemen en Plantenshops (ppbloemenenplantenshops.nl) kunnen we dit nu wel via de bloemenwinkel in Purmerend. Voor ons is het een kwestie van even bellen, aangeven wat het budget is en wanneer het bezorgd moet worden en de rest wordt gewoon netjes voor ons geregeld. Zo kunnen we vanuit Portugal (Porto) gewoon onze relaties warm houden en ervoor zorgen dat we meer dan genoeg werk binnenhalen. Nu moeten we alleen nog even kijken hoe we onze medewerkers bedanken die in Duitsland wonen, maar dat zal mettertijd ook wel goedkomen. Hebben we alle vertrouwen in. Het blijft voor ons belangrijk om te werken aan de contacten overigens, ook nu we genoeg werk hebben. We richten ons namelijk niet alleen op de dag van vandaag, we willen vooral in de toekomst de juiste mogelijkheden hebben om nog verder te groeien. Misschien dat we zelfs wat relaties in Portugal en Spanje zelf kunnen vinden, al zal daar net even iets meer tijd overheen gaan aangezien het meeste hier in persoon geregeld wordt. En hier geen bloemenwinkel Purmerend zit.

Meer gedaan krijgen met minder moeite

De keuze voor bloemenwinkel Purmerend was voor ons vanzelfsprekend. Mede omdat bloemenwinkel Purmerend altijd verse bloemen bezorgt en het voor ons gemakkelijk is om een bestelling te plaatsen bij bloemenwinkel Purmerend. We hoorden overigens dat een van onze relaties ook samen is gaan werken met bloemenwinkel Purmerend om zo hun relaties warm te houden. Blijkbaar hebben we het goede voorbeeld gegeven. Nu moeten we alleen met de kerstdagen in zicht ook even rekening gaan houden met de relaties die van ons verwachten dat we een stapje extra doen. Daarnaast hebben we zelf ook al verschillende geschenken mogen ontvangen, in de vorm van

Leuk, want dat was niet eens de insteek toen we ervoor kozen om bloemenwinkel Purmerend in te zetten om zo meer werk te maken van ons netwerk. Want uiteindelijk betekent dit dat je meer werk gedaan krijgt met minder moeite, het werk komt vanzelf binnen immers.

Categories: Nachrichten