Naar Chili reizen? Dat is echt een uitstekend idee! Dit is echt een prachtig land om te bezoeken, het heeft zoveel moois te bieden! Er zijn weinig landen op de wereld te vinden die zo’n diversiteit bieden in landschap en natuur als dat je hier kunt vinden. Wist je bijvoorbeeld dat zowel het droogste gebied ter wereld als het natste hier te vinden zijn? Dat is toch echt heel bijzonder en echt een ervaring die je nergens anders mee kunt maken! Naar Chili reizen is dus echt kennismaken met een land van uitersten! Het is een langgerekt en smal land, gelegen op de Ring van Vuur. Je hebt te maken met een enorm lange kustlijn en dus ook prachtige stranden. Maar niet ver daar vandaan doemen de bergen al op. Vaak kun je in het gebergte zelfs skiën, wat natuurlijk een heel bijzondere ervaring is zo vlak bij de kust en het strand. De bergen nodigen ook uit tot het maken van mooie hiketochten. En daarnaast zijn er natuurlijk nog de dorpen en steden die een bezoek zeker waard zijn. Zo is naar Chili reizen voor iedereen een goede keus, het heeft echt voor ieder vakantietype wat te bieden!

Naar zuiden van Chili reizen

Maar niet alleen van west naar oost kom je grote verschillen tegen, dit is ook het geval als je van noord naar zuid gaat. Waar je in het noorden te maken hebt met natuur waar je bijvoorbeeld flamingo’s tegen kunt komen, kom je in het zuiden terecht in Patagonië. Een gebied dat bekend staat om onherbergzame landschappen en dat zich uitstrekt over het hele zuidelijk deel van dit werelddeel. Naar het zuiden van Chili reizen is voor liefhebbers van ruige natuur vaak echt een lang gekoesterde droom. Er is weinig bevolking en je voelt je dan ook bijna alleen op de wereld. Dit in combinatie met de ruige landschappen, zorgt ervoor dat naar dit deel van Chili reizen echt een heel bijzondere ervaring is! Wil jij jouw reis nog specialer maken, dan kun je er voor kiezen om vanuit de hoofdstad naar Paaseiland, Rapa Nui, te vliegen. Bekend natuurlijk vanwege de bijzondere beelden die er gevonden zijn, maar ook zeker vanwege de ligging een bezoek meer dan waard. Midden in de oceaan en met prachtige natuur. Naar Chili reizen levert je dus hoe dan ook een fantastische vakantie op, naar welk deel je ook gaat!

Boek bij een specialist

Wil jij naar Chili reizen, maar twijfel je nog over waar je precies naar toe wilt gaan? Of weet jij niet wat nu precies de echte hoogtepunten van dit land zijn? Bij reisorganisatie Atacama hebben zij de mooiste rondreizen voor je samengesteld, waarbij je bijvoorbeeld de volgende bezienswaardigheden aandoet:

  • de Maanvallei
  • de Tatio geisers
  • nationaal park Torres del Paine
  • Patagonië

Zij hebben diverse Chili reizen voor jou klaarstaan, waarbij je soms alleen door dit land reist, maar waarbij je ook een combinatie kunt maken met bijvoorbeeld een bezoek aan Argentinië. Deze landen grenzen uiteraard aan elkaar en vooral in Patagonië is het natuurlijk heel goed mogelijk om ook aan de andere kant van de grens bezienswaardigheden te bezoeken! Daarnaast bieden zij jou ook de mogelijkheid om je reis te verlengen met een bezoek aan Paaseiland. Het complete aanbod dat zij jou kunnen bieden, kun je vinden op atacama.be. Doordat zij zich echt gespecialiseerd hebben in Zuid-Amerika, kun je er echt op vertrouwen dat je bij hen de mooiste Chili reizen vindt, maar ook de mooiste vakanties kunt boeken naar bijvoorbeeld Argentinië, Ecuador, Peru en Bolivia!

Categories: Urlaub und Erholung