Een dak dat elk jaar rond de herfstperiode begint te lekken is een dak waar je weinig plezier aan beleeft. Het kan natuurlijk zo zijn dat je je verveelt en het idee dat je met potten en pannen in weer moet is in dat geval misschien een welkome afleiding. Maar voor de meeste mensen is het beter om gewoon EPDM dakbedekking te kopen bij interexpress. EPDM dakbedekking gaat namelijk jaren mee en als het goed wordt aangebracht op je dak, dan heb je nooit lekkage. Er moet wel een orkaan over Nederland razen wil je toch te maken krijgen met lekkage. Maar in dat geval wordt deze lekkage natuurlijk gewoon veroorzaakt vanwege het feit dat je dak is weggewaaid. Gelukkig hebben we in Nederland hooguit af en toe eens te maken met een stevige wind, maar orkanen en windhozen zal je in Nederland vooralsnog niet snel aantreffen. De klimaatverandering kan daar in de toekomst wellicht wel verandering in brengen, maar het zou zonde van je tijd zijn om je daar nu al druk over te maken. Kies daarom liever gewoon voor EPDM dakbedekking. Deze soort van dakbedekking is van extreem hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Dit materiaal gaat minimaal 50 jaar mee, maar in principe gaat het veel langer dan 50 jaar mee. Tevens is een EPDM dakbedekking vrij eenvoudig aan te brengen. Dat betekent dat je het zelf zou kunnen doen en als je iemand inhuurt, dan duurt het nooit lang. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe soort van dakbedekking of ben je je aan het oriënteren voor de verschillende opties voor je nieuwe woning, dan ben je bij interexpress.nl zeker aan het juiste adres. EPDM kom in vele verschillende soorten en maten. Zo kun je onder andere gebruik maken van:

  • EPDM folie
  • EPDM stoken
  • EPDM lijm & kit

Het is ook goed om te weten dat EPDM in de laatste jaren sterk is ontwikkeld door de groeiende populariteit. De duurzaamheid van dit materiaal is voor velen zeer aantrekkelijk. Door deze populariteit hebben ontwikkelaars het materiaal nog verder kunnen verbeteren en daardoor is het nu dus ook zo eenvoudig aan te brengen. Maar los daarvan is de prijs voor EPDM dakbedekking uiteraard ook flink omlaag gegaan. Een nieuw product is in de beginfase vaak duur, omdat er op dat moment nog weinig vraag naar is. Die vraag is inmiddels flink toegenomen waardoor de prijs van EPDM dakbedekking een stuk aantrekkelijk is geworden.

Surf naar interexpress.nl en bestel EPDM dakbedekking

Via de site van interexpress.nl kun je alle opties bekijken die je hebt wat betreft EPDM dakbedekking. Je kunt ook meteen alle toebehoren en accessoires kopen die je nodig hebt op het moment dat je het allemaal zelf wilt gaan aanbrengen. De spullen die je nodig hebt kun je dus eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen. Daarna is het enkel nog een kwestie van afrekenen. 

Volg de handleiding en ga zelf aan de slag

Het is weliswaar niet moeilijk om zelf EPDM dakbedekking aan te brengen, maar je moet wel weten wat je precies moet doen. Daarom vind je op de site ook een handige handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat je wanneer moet doen.