Een trouwring is misschien wel de belangrijkste ring die u ooit zult uitzoeken, want een trouwring is het symbool van een verbond tussen twee geliefden. De ronde vorm symboliseert de eeuwig durende trouw die u elkaar beloofd op jullie trouwdag. Natuurlijk wilt u dat de trouwring past bij uw persoonlijkheid en dat van uw partner. Bij Juwelier De Tijd begrijpen wij dat heel goed. Bij ons heeft u keuze uit de mooiste trouwringen van Nijmegen en omgeving. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website om alvast ons zeer uitgebreide assortiment trouwringen te ontdekken. Via juwelierdetijd.nl vindt u ook onze contactgegevens. Bij Juwelier de Tijd nemen wij echt de tijd voor onze klanten, want een ring uitzoeken mag in alle rust gedaan worden. Bij Juwelier de Tijd, de trouwringen specialist van Nijmegen en omgeving zijn wij u graag zo goed mogelijk van dienst. Daarom verzoeken wij u om minimaal 2 maanden voor de grote dag een vrijblijvende afspraak te maken. Op die manier hebben wij uitgebreid de tijd om u van advies te voorzien en om u te helpen bij het uitzoeken van uw verlovings- of trouwring.

Juwelier de Tijd: de trouwringen specialist van Nijmegen

Bij Juwelier de Tijd durven wij ons specialisten noemen als het gaat om de fraaiste trouwringen van Nijmegen en omgeving. Al jarenlang zijn wij zeer gedreven in het zoeken naar de mooiste ringen voor zowel verlovingen of voor bruiloften.

  • Wij bieden keus uit duizenden modellen
  • Ook met gravure mogelijk
  • Op het materiaal bieden wij levenslange garantie
  • Persoonlijke service
  • Het is ook mogelijk om uw eigen droomringen te ontwerpen
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen

Al onze trouwringen in onze winkelpand in de omgeving van Nijmegen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Want jullie ringen moet natuurlijk jaren meegaan. U kunt bij ons terecht voor diverse modellen; van klassiek tot modern. Wat betreft materialen bestaan onze trouwringen en verlovingsringen uit bijvoorbeeld geel goud, wit goud of roségoud of een combinatie van materialen zoals palladium gecombineerd met geel goud, of een gladde ring voor hem en een ring met diamant voor haar. Maar ook is het mogelijk om diverse edelstenen toe te voegen aan uw ring. Het maakt niet uit of u van klassiek houdt, design ringen wenst of toch liever exclusieve ringen wenst met bijvoorbeeld een vingerafdruk; als u trouwringen zoekt in de omgeving van Nijmegen zijn wij u graag van dienst.  

Een persoonlijke touch

De trouwring is een zeer bijzondere ring omdat het het verbond tussen twee geliefden verzegeld. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u wilt dat uw trouwring of verlovingsring echt uniek is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit trouwringen die nergens in Nijmegen te vinden zijn, want u kunt bij ons ervoor kiezen om uw eigen trouwringen te ontwerpen. U heeft misschien zelf al voor ogen hoe uw ringen eruit moeten komen te zien. Of misschien doet u bij ons trouwringen collectie in de winkel in de omgeving van Nijmegen wel inspiratie op voor een eigen ontwerp. De trouwringen naar uw wens worden vervaardigd in ons eigen atelier. Wij zijn zeer ervaren in het maken van de mooiste trouwringen naar persoonlijke wens. Zo bent u ervan verzekerd dat elke trouwring echt uniek is. Wilt u echt iets bijzonders? Dan is het zelfs mogelijk om elkaars handschrift te vereeuwigen in jullie trouwringen. Dat geeft de ring toch echt een persoonlijke touch. Kortom mocht u zich binnenkort gaan verloven of gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! Voor de mooiste trouwringen van Nijmegen en omgeving nodigen wij u graag uit bij onze winkelpand.  

Categories: Nachrichten