E sigaret kopenOp zoek naar een website waar je een e sigaret kunt kopen? Of misschien wil je alleen maar meer informatie over deze nieuwere en gezondere manier van ‘roken’. Kijk dan op onze website: ea-sigaret voor alles rondom de e sigaret.

Een e sigaret is nu al een tijdje best wel populair. Dit heeft meerdere redenen. Een van de hoofdredenen is dat het veel gezonder is dan normale, originele sigaretten of bijvoorbeeld sigaren. Een e sigaret lijkt eigenlijk best veel (voor de kenners onder ons) op een waterpijp, omdat je kunt kiezen uit verschillende smaken en er flink wat rook uit komt als je blaast.

E sigaret kopen

Wil je een e sigaret kopen, maar heb je geen idee wat de features en voordelen zijn van een e sigaret? Op onze website lees je alles over de voordelen, de benodigdheden en veel meer over de e sigaret. Een e sigaret is gezonder, maar ook veel goedkoper dan normale sigaretten of sigaren. Het is natuurlijk belangrijk om gezond te zijn en te leven, maar de meeste rokers kennen het wel, tegenwoordig betaal je voor een pakje sigaretten gemiddeld al snel zo’n zes á zeven euro, dat is niet niks! Naast het feit dat het heel erg slecht is voor je gezondheid, is het ook niet bepaald prettig voor je portemonnee. Op onze website kun je een e sigaret kopen naar jou wensen. Hij bestaat in meerdere varianten en meerdere smaken.

Voordelen van een e sigaret

Hieronder kunt u alle voordelen van e sigaret lezen, het zijn er heel wat dus let goed op!:

 • E sigaretten bevatten geen kankerverwekkend teer, koolmonoxide en stikstofoxide, die de ademhaling en de conditie verslechteren en bovendien hart en bloedvaten aantasten
 • Naast nicotine en teer blijft de e sigaret ook gevrijwaard van de honderden andere giftige stoffen die men binnenkrijgt bij het roken van normale sigaretten. In normale sigaretten zitten duizenden gifstoffen, in een e sigaret (indien je kiest voor een vloeistof met nicotine) zit alleen nicotine als gifstof
 • E sigaretten hebben een geurloze damp, in plaats van dat stinkende rook
 • E sigaretten hebben geen brandgevaar
 • E sigaretten zorgen niet voor gele tanden en vingers, zoals bij normale sigaretten
 • Een e sigaret is veel goedkoper dan het normale roken, omdat de vloeistoffen niet worden belast met accijnzen
 • Je hebt geen asbak en aansteker meer nodig
 • Veel verschillende smaken
 • Je kiest er zelf voor om met of zonder nicotine te roken, ideaal
 • De e sigaret is handig en zeer compact in gebruik. Geen lelijke bobbels meer in de broek- of jaszak
 • Het is ook handig om de e sigaret te kopen als je op den duur wilt stoppen met roken, omdat er de mogelijkheid bestaat om af te bouwen in nicotinegehalte, waardoor je verslaving vermindert. Daarna kun je de e sigaret gewoon roken zonder nicotine, om toch te genieten van de lekkere smaakjes!

Zoals u hierboven al kunt lezen, is de e sigaret veel beter en voordeliger dan een normaal pakje sigaretten. Neem een kijkje op de website voor wat meer aanvullende informatie of als u een e sigaret wilt kopen!

Categories: Freizeit und Hobby