Stempels zijn er in vele soorten en maten en zo ook de Colop stempel voor zakelijk gebruik die verkrijgbaar is op stempels.nl. De Colop stempel is een stempel die duurzaam wordt gemaakt en daardoor lang mee zal gaan. Het is een stempel die oorspronkelijk is ontwikkeld in Oostenrijk en die reeds vele jaren door veel organisaties wordt gebruikt. Er is van de Colop stempel bekend dat deze zeer divers wordt ingezet, bijvoorbeeld voor:

  • Datering van documenten
  • Bestempelen van inkomende post
  • Bestempelen van uitgaande post
  • Statusstempels voor documenten
  • Het voorzien van een bedrijfsstempel

U kunt het zich zo gek niet voorstellen of er wordt een Colop stempel voor gemaakt of u kunt er zelf één laten maken naar uw wensen. Stempelspuntnl zorgt ervoor dat u snel, eenvoudig en voordelig uw eigen Colop stempel in huis heeft.

De Colop stempel voor tekst of afbeeldingen

De stempels van Colop zijn zeer effectief en efficiënt in gebruik. Zo worden ze gefabriceerd en zo zijn ze ontwikkeld voor het gebruik. De stempels worden voorzien van een plaatje, waarop bijvoorbeeld tekst voor uw adresgegevens of afbeelding zoals het logo van uw bedrijf kunnen worden voorzien. Juist door de toevoeging van dat plaatje is deze stempel zo duurzaam in gebruik. U hoeft de stempels niet weg te gooien, wanneer de afbeelding onverhoopt zou slijten, u uw bedrijfsnaam aanpast of van logo veranderd. Het is zeer eenvoudig om de stempel zo te laten aanpassen dat hij weer voldoet aan alle eisen waarvoor u de stempel binnen uw organisatie wilt gebruiken. Dit geldt overigens voor alle stempels van Colop. Een Colop stempel is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Of het nu gaat om een ronde, ovale of vierkante stempel, de stempels blijven altijd even eenvoudig in gebruik en zijn ook even gemakkelijk aan te passen wanneer dit gewenst is voor uw bedrijf. De Colop stempel is daarnaast verkrijgbaar in de Printer Line Serie die in verschillende formaten verkrijgbaar is. Deze stempel werkt met een printerkussen. Moet dit kussen vervangen worden, dan is ook dat eenvoudig te doen, waarbij u via www.stempels.nl simpelweg een stempelkussen voor het juiste formaat bestelt en zo het kussen in uw Colop stempel vervangt. Ook hier geldt dat u de stempel kunt behouden en blijven gebruiken. U bent er dus altijd van verzekerd dat uw stempel duurzaam is en lang mee gaat. Dat is de aanschaf van een Colop stempel zeker waard.

Online bestellen van zakelijke stempels

Het bestellen van zakelijke stempels kunt u snel en eenvoudig doen via Stempelspuntnl. U heeft hier een uitgebreide keuze in verschillende stempels, voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een cijferbandstempel in een bepaald formaat, datumstempels, stempels met tekst, grote stempels of stempels op zakformaat. U vindt hier altijd de stempels die u zakelijk wilt gebruiken voor uw bedrijf of organisatie. Stempels die u ervan verzekeren dat u een professionele indruk achterlaat, ongeacht waarvoor u de stempels ook maar nodig heeft. De stempel kunt u via de stempelcreator op de site gemakkelijk zelf maken. U bepaalt de tekst op de stempel, het lettertype, logo, eventuele lijnen en kaders en zelfs de kleuren van de stempelinkt. Wilt u liever een vooraf gemaakt bestand aanleveren, dan kan dat uiteraard ook. De stempels worden snel en efficiënt vervaardigd en u kunt uw nieuwe Colop stempel dan ook al in huis hebben binnen enkele werkdagen. De betaling via de website gaat nog gemakkelijker dan het bestellen van uw stempel. Diverse betaalmogelijkheden, waaronder creditcards en bestellen op rekening behoren tot de mogelijkheden. Stempelspuntnl is onderdeel van de Stempelplaats b.v. in Amsterdam. Uw leverancier voor de beste zakelijke stempels.

Categories: Nachrichten