Bij studio-olivier.nl staat u centraal. Dat klinkt misschien cliché maar u bent de opdrachtgever. Wij kunnen natuurlijke diverse suggesties doen, schetsen maken en tips geven maar wij willen dat u geheel tevreden bent. En dat betekent dat communicatie het belangrijkste gegeven is tussen u en ons bedrijf. Grafisch ontwerper is een breed begrip, het werk van diegene is zelfs een moderne kunstvorm. Wij werken voornamelijk voor bedrijven met commerciële doelstellingen. Er moet uiteindelijk informatie gegeven worden over de mogelijkheid tot aankoop of bezoek. En dat moet zo origineel en opvallend mogelijk tot uiting komen. In die zin is het inderdaad nog een hele kunst om iets bijzonders te creëren. De grafisch ontwerper werkt doorgaans digitaal met de hulp van diverse teken- en bewerksoftware. Onze werknemers kennen al deze programma’s en zijn in staat om software met elkaar te combineren voor een optimaal resultaat. Kijk maar eens naar de vele voorbeelden in het portfolio van onze grafisch ontwerper dat u online kunt vinden. Bij Studio Olivier staat u aldus centraal en dat betekent dat we u continu op de hoogte houden van de stand van zaken. Het is immers ook voor ons wel zo prettig dat u tussentijds uw gedachten over het grafisch ontwerp kunt geven in plaats van na de oplevering. We passen liever kleine details aan dan dat we geheel opnieuw moeten beginnen. En ook voor u is tijd geld dus een goede samenwerking is goud waard. Wij werken aan de hand van vier eenvoudige, heldere en duidelijke stappen die we in de volgende alinea graag even met u doorlopen.

De grafisch ontwerper werkt in vier handige stappen

Bij de grafisch ontwerper komt naast een duidelijk denken naar de klant, moderne techniek en creatief vermogen ook een goede interne samenwerking aan bod. Onze ontwerpers hebben immers allemaal hun eigen werkwijze en ideeën. Door dit goed samen te binden tot een hecht team kunnen wij snel en overtuigend werk verrichten. De vier stappen die we daarbij gebruiken zijn als volgt:

  • Het concept. Dit is natuurlijk de eerste fase van het ontwerpproces waarbij we met u gaan overleggen. Wat is uw strategie, wie is uw doelgroep en wat verwacht u van ons?
  • Vervolgens gaan wij aan de slag en maken we een eerste ontwerp. U krijgt diverse schetsen onder ogen, elk beargumenteert door onze medewerkers en het is vervolgens aan u om een keuze te maken.
  • Als u een keuze hebt kunnen maken beginnen we met fase drie, het uitwerken van het gekozen ontwerp. Omdat u tussendoor steeds uitwerkingen te zien krijgt weet u hoever we zijn en kunt u aangeven wat u eventueel wilt veranderen. Uw inbreng verwerken wij vervolgens direct in het ontwerp.
  • En ten slotte vindt de oplevering door de grafisch ontwerper plaats. Dat betekent niet alleen dat het werk van de grafisch ontwerper af is maar ook direct toepasbaar. En dat is wel zo belangrijk als u het bijvoorbeeld wilt laten afdrukken bij de drukker of het wilt integreren op uw website. We kunnen het werk in principe in iedere gewenste grootte en bestandsvorm aanleveren.

Overtuigd door ons verhaal? Mail of bel ons gerust even op

U bent natuurlijk benieuwd wat u nu eigenlijk precies van ons kunt verwachten. Daarom raden we het u aan om onze portfolio eens te bekijken en om ons ook op de sociale media te bezoeken. Zo vindt u op Facebook en Instagram tientallen voorbeelden van de grafisch ontwerper uit ons verleden. Mocht u vervolgens een afspraak willen inplannen dan staan wij tijdens kantooruren per mail en per telefoon tot uw beschikking.