Mijn vrouw en ik wilde een sauna kopen en daarvoor zijn we op internet op zoek gegaan naar een passende leverancier. We zijn zelf vervend saunaganger en houden ervan om naar een spa of sauna te gaan, maar toen we op vakantie in een bungalowpark een huisje met sauna hadden beviel ons dat erg goed. Een sauna thuis zou voor ons een uitkomst zijn, want dan hoeven we de deur er niet voor uit en met de frequentie waarmee wij naar de sauna gaan, hebben we hem binnen enkele jaren uitgespaard. Een sauna kopen is echter nog wel een dingetje. We hadden werkelijk geen idee waar we moesten beginnen met zoeken en waarop we moesten letten. Een sauna kopen is natuurlijk niet iets wat je elke dag doet, maar we zijn logischer wijs de zoektocht online begonnen. Al snel kwamen we op jacuzzi-specialist-nederland uit. Hier vonden we een sauna outlet en dat is iets waar we echt nog nooit van gehoord hadden. Via deze website konden we alle informatie lezen die je nodig hebt om een sauna te kopen.

  • Wat voor sauna het is
  • Wat het verbruik is
  • Hoeveel personen erin kunnen
  • Van wat voor materiaal de sauna gemaakt is

We hebben al heel veel informatie via deze website opgedaan, waarbij we natuurlijk ook onze vragen konden opstellen die we belangrijk vonden om te kunnen stellen aan de verkoper. Een sauna kopen doe je immers niet online.

De sauna kopen bij een specialist

We hebben op een dag de jas aangetrokken en zijn naar de specialist gegaan waar deze sauna outlet zich zou bevinden. We hebben er een lekker dagje uit van gemaakt en zijn op ons gemak gaan rondkijken, want het is best interessant om te zien wat er zoal te krijgen is binnen deze markt. We hebben onze ogen uitgekeken toen we zagen wat voor soorten jacuzzi’s ze allemaal wel niet verkopen. We hebben bubbelbaden voor binnen en buiten gezien. En natuurlijk de sauna’s, waarbij we verschillende soorten cabines konden bekijken. We hadden toen nog niet besloten wat voor sauna we wilde. Een sauna kopen doe je voor de langere termijn en als je steeds maar de keuze hebt uit één sauna, in plaats van een assortiment aan sauna’s bij een wellness center, dan wil je wel een goede sauna kopen die aansluit op je wensen. Wij zijn zelf meer van de Finse sauna’s, dan van infrarood sauna’s, maar dat betekent ook dat je met die sauna moet kunnen leren omgaan. Een infrarood sauna is wat dat betreft gemakkelijker in gebruik. Die sauna zet je aan, hij warmt op, en als je gaat zitten dan zorg je ervoor dat je goed voor de infrarood lamp gaat zitten. We hebben daarnaast voldoende ruimte voor een goede sauna die in de achtertuin geplaatst kan worden, dus willen we een sauna kopen die daar past. Een ander punt waarop we erg gelet hebben is de bediening van de sauna en het gemak daarvan. We wilden geen hout gestookte sauna kopen, maar een Finse sauna met een kachel met kolen en een waterreservoir. Die zijn we dan ook uiteindelijk tegen gekomen.

Een eigen sauna is een genot

Dat we niet eerder een sauna gekocht hebben begrijpen mijn vrouw en ik nu achteraf niet. We hebben onze sauna gevonden, gekocht en laten plaatsen en sinds deze week kunnen we elke dag gebruik maken van onze eigen sauna. Het is een prachtige cabine, met voldoende ruimte en precies dat gebruiksgemak wat we zochten. Een sauna kopen is daarmee een geweldige keus gebleken.

Categories: Freizeit und Hobby