Een privé detective inhuren is zo gedaan!Een privé detective is iemand die gegevens vergaart en analyseert, dit vaak ten behoeve van het oplossen of voorkomen van een misdrijf of onrechtmatige daad. Vaak betreft het een politieman of een oud-militair. Logisch, want deze vaardigheden, die je opdoet binnen deze overheidsdiensten, kun je eenvoudig gebruiken in de particuliere sector. Kevdetectives is een erkend bedrijf dat zowel mannelijke als vrouwelijke privé detectives in dienst heeft en deze inzet om een onderzoek te voeren in Nederland, België en in Frankrijk. Zij willen elke opdracht zo professioneel, objectief en discreet mogelijk behandelen binnen het afgesproken tijdstip.  Tijdens de uitvoering van het onderzoek houden zij je vanzelfsprekend op de hoogte van het verloop binnen uw zaak. 

Waarvoor wordt een privé detective ingehuurd?

Een privé detective kan voor diverse redenen worden ingeschakeld. Bijna iedereen komt wel eens in een familiaal geschil of criminaliteit. Een deskundige privé detective kan je de nodige ondersteuning geven om achter het fijne van de zaak te weten te komen of kan de nodige bewijzen voor je verzamelen.

Voor veel particuliere zaken als deze wordt vaak een privé detective ingeschakeld:

 • Het schaduwen en achtervolgen van personen
 • Onderzoek vaststelling van overspel binnen een relatie
 • Onderzoek alimentatie
 • Onderzoek vermogenstoestand 
 • Verificatie van stalking
 • Opsporing van getuigen, vermiste of ontvoerde personen 
 • Opsporen van verloren of gestolen goederen of dieren 

Betreft zakelijke diensten zijn kevdetectives vooral gericht op het achterhalen van een (crimineel) incident. Na een grondig onderzoek gedaan te hebben voorzien zij de opdrachtgever van een duidelijk en objectief beeld van de harde feiten. 

Voor veel zaken binnen een bedrijf als deze wordt vaak ook een privé detective ingeschakeld:

 • Ziekteverzuim / absentie van een werknemer / collega
 • Controle tijdsgebruik intern en extern personeel
 • Controle baanpersoneel
 • Misbruik van vertrouwen
 • Bestrijding chantage door ondergeschikten of sabotage
 • Oneerlijke concurrentie
 • Onderzoek naar diefstal

Ervaring met een privé detective 

Vorig zomer had een vriendin van mijn moeder een privé detective ingehuurd om erachter te komen of haar man overspel pleegde. Ze dacht het namelijk, maar had geen harde bewijzen om hem ermee te confronteren. Totdat zij iemand van Kronos et Veritas inschakelde.. Eerst vond ze het overdreven om voor overspel een privé detective in te huren, echter werd zij gek van het onwetendheid en wilde zij het gewoon zeker weten. De druppel was toen hij ineens een weekendje weg ging met zijn collega’s, toen besloot zij dat het genoeg was en dat ze bewijs en duidelijk nodig had. De privé detective had haar uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek zodat ze alles in detail kon uitleggen zodat hij precies wist waar haar man was, wanneer die ergens was en met wie die was. Hierna heeft hij haar piekfijn uitgelegd wat zijn strategie was om er achter te komen of er inderdaad sprake was van overspel in de relatie en het tarief per dag. Dit viel reuze mee. In het begin was ze er nogal sceptisch over en kon ze moeilijk een oordeel vestigen over het gehele onderzoek van de privé detective en liet ze hem zijn gang gaan, totdat zij drie dagen later gebeld werd of ze even langs zijn kantoor kon komen omdat hij nieuwe bevindingen had gedaan. En ja hoor, zoals wij allemaal al dachten, haar man had al een aantal jaar een affaire met een andere vrouw..

Een privé detective is dus erg handig als je harde bewijzen nodig hebt, of het nou particulier of zakelijk is, zij onderzoeken het voor je!