Een spiegel is een persoonlijk voorwerp in uw woning en het is daarbij vaak belangrijk dat een spiegel goed past en voldoende ruimte biedt voor datgene waarvoor u de spiegel wilt gebruiken. Een spiegel op maat is dan ook geen overbodige luxe in bijvoorbeeld een badkamer of kamer waar uw kledingkast zich bevindt. Een spiegel op maat laten maken lijkt een luxe waar een stevig prijskaartje aan hangt maar niets is minder waar. Op glaswebwinkel.nl kunt u al een spiegel op maat laten maken voor iets meer dan 21 euro per halve m2, inclusief btw. Hierbij heeft u de keuze in de glasdikten:

  • 4mm
  • 6mm
  • 8mm

Allemaal in verzilverd blank en met ongeslepen randen. Zo kunt u een spiegel op maat laten maken voor de ruimte die u voor ogen heeft en bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit, een voordelige prijs, goede service en heeft u de spiegel snel in huis.

Een spiegel op maat geeft u zoveel meer vrijheid

De vrijheid van een spiegel op maat zit hem in de mogelijkheid om een ruimte echt in te richten zoals u dit wilt. Wanneer u een standaard spiegel aanschaft in een bouwmarkt moet u vaak zelf aan de slag om de spiegel op maat te laten maken. U vindt vrijwel nooit de afmeting die u nodig heeft en dat is jammer, want niet alleen is een spiegel op maat heel erg praktisch in gebruik, maar ook nog eens een esthetisch verhogende factor in de ruimte waarin u de spiegel op maat plaatst. Het is natuurlijk prachtig om te zien hoe een spiegel naadloos overgaat in de rest van het interieur en niet wordt onderbroken door de aansluiting van twee spiegels op elkaar. Zo kunt u grote delen van een ruimte met spiegels bekleden en heeft u altijd een ononderbroken beeld in de spiegel. De spiegels zijn zelfs te gebruiken om een volledige wand mee te bekleden. Wilt u bijvoorbeeld een spiegel in uw praktijk of spiegels op maat voor uw sportschool of trainingsruimte, dan is dit de ideale optie om zo min mogelijk onderbrekingen te hebben in de spiegelvlakken. Hiermee bent u verzekerd van een mooie, kwalitatieve en voordelige oplossing. Bij Glaswebwinkel.nl kunt u eenvoudig uw spiegel op maat laten maken en bestellen. U geeft de afmetingen aan van de hoogte en de breedte van het spiegelglas en kiest daarbij voor één van de aangegeven diktes en zo kunt u gemakkelijk berekenen wat een spiegel in het door u gewenste formaat zou kosten. De spiegels worden na bestelling bij u thuisbezorgd en verzending is al gratis vanaf een bestelling van 250 euro. Een goed streven van Glaswebwinkel.nl is dat zij de spiegel zonder verpakking kunnen afleveren en daarbij verzekeren dat er geen schade aan de spiegel ontstaat. Op deze manier wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt, wat bijdraagt aan een verminderde afvalberg en dus een beter milieu. Een goed initiatief van een kwalitatieve leverancier.

De spiegel eenvoudig besteld

De webshop van Glaswebwinkel.nl werkt kinderlijk eenvoudig en u weet al snel wat de kosten zijn van het op maat laten maken van uw spiegel. U kunt vervolgens heel eenvoudig uw bestelling afrekenen, waarbij u kunt kiezen voor achteraf betalen, maar ook voor betaling met iDEAL via uw eigen bank. Dit werkt snel en hiermee rondt u simpel uw bestelling af. Uw spiegel wordt vervolgens op maat gesneden en binnen een korte periode bij u thuis afgeleverd. U vindt tevens op deze website alle benodigdheden om de spiegel te kunnen installeren op de door u gewenste plek.

Categories: Nachrichten