Een vakantie wordt duurder naarmate je met minder mensen op vakantie gaat. De uitzondering op deze regel is uiteraard wanneer je met kinderen op vakantie gaat, aangezien je dan voor jezelf en de kinderen moet betalen. Maar als je alleen met volwassenen op vakantie gaat, dan kun je de rekening als het ware delen door het aantal personen die mee gaan. Een simpele rekensom leert al snel dat wanneer je een bedrag deelt door meer personen, je goedkoper uit bent. Maar je moet dan wel slim zijn en de juiste soort van vakantie boeken. Als je bijvoorbeeld 1 vakantiehuis in Vielsalm huurt via interhome, dan betaal je ook 1 bedrag voor een week of twee weken of hoe lang je ook maar wilt blijven. Dus dat bedrag verandert niet als je met 2, 3 of 4 mensen in het vakantiehuis in Vielsalm verblijft. Daarom is het zeker niet voordelig om alleen een vakantiehuis in Vielsalm te buren, want dan vallen alle kosten op jouw schouders. Maar als je met een partner gaat, dan heb je direct al 50% korting. Ga je met 4 vrienden, dan betaal je slechts 25% van de totale huurprijs. Daarom is het huren van een hotelkamer een slecht idee als je met meerdere mensen op vakantie gaat. Vaak heb je dan al snel 2 of 3 hotelkamers nodig. In dat geval wordt de vakantie alleen maar duurder als je meer mensen meeneemt. Het wordt in ieder geval niet goedkoper, want je moet gewoon extra kamers bijboeken. Een vakantiehuis in Vielsalm waar 4 mensen in passen, is dan ook ideaal voor een groep van 4. Een vakantiehuis in Vielsalm waar 6 mensen in passen is wellicht iets duurder, maar als je met 6 man op vakantie gaat, deel je die prijs ook weer door een groter aantal mensen waardoor je voor een grotere villa misschien nog goedkoper uit bent. Dus voor een goedkope vakantie is een vakantiehuis in Vielsalm een goed idee. Dat is niet alleen zo vanwege de lage kosten, maar ook omdat je meteen in een schitterende omgeving bent waar je met z’n allen van alles kunt ondernemen. Maar juist omdat je in een vakantiehuis verblijft, is het ook makkelijk om bijvoorbeeld gewoon ‘thuis’ te blijven en te genieten op je terras. Als je in een hotel verblijft heb je die optie niet, want dan heb je hooguit een klein balkonnetje. Dat maakt het ook mogelijk dat twee van de 4 bijvoorbeeld hun ding doen, terwijl jij met jouw partner jouw ding doet.

Boek een vakantiehuis in Vielsalm via interhome.be

Via de site van interhome.be kun je heel eenvoudig het juiste vakantiehuisje vinden voor jouw vakantie. Daarna kun je meteen zien of het huisje beschikbaar is op de data van jouw vakantie en als dat zo is, dan kun je het vakantiehuis in Vielsalm ook meteen boeken. Verder kun je via de site ook vakantiehuizen boeken in andere plekken zoals: 

  • Bonsin
  • Durbuy
  • Hotton

Maak gebruik van de filters op de site

Als je snel het juiste vakantiehuisje wilt vinden, dan doe je er goed aan om van de filters gebruik te maken. Ga je met 6 man op vakantie, filter de selectie dan via het aantal personen.

Categories: Urlaub und Erholung