Ik ben al jaren ondernemer en heb een bedrijf met 12 medewerkers. Wij werken vanuit een klein kantoortje, waar ook regelmatig klanten langskomen. Ik vind het belangrijk om gezonde opties aan de medewerkers aan te bieden en dat zij de mogelijkheid hebben om veel en lekker water te drinken. Ook aan de klanten die langskomen op kantoor, wil ik snel en lekker water schenken, daarom besloot ik om een waterdispenser te kopen voor op kantoor. Ik zocht naar een bedrijf waar ik een goede dispenser kon kopen en kwam toen uit bij Aqua & Beans. Ik vind het zelf erg belangrijk om veel water op een dag te drinken en   vind het niet meer dan logisch, dat ik er voor zorg dat het personeel dit ook kan. Er wordt altijd veel water, thee en koffie gedronken bij ons in het bedrijf en dit vind ik verstandige keuzes. Wij hebben een zeer mooi apparaat om goede koffie mee te maken en wilde ook goede kwaliteit water beschikbaar maken. Veel bedrijven hebben een koffieapparaat waar zeer slechte kwaliteit koffie mee wordt gemaakt en vind dit vaak niet te drinken. Het zijn soms de kleine dingetjes die het werk wat plezieriger maken en daarom wilde ik ook een waterdispenser kopen. Met een dispenser kan je in een keer koel water serveren, maar vaak ook warm water, om thee, of een soep mee te maken. De dispenser zou echter niet alleen voor het personeel zijn, maar ook voor de bezoekers op kantoor. Het komt regelmatig voor dat klanten bij ons binnenstappen en dan willen wij ze snel een drank kunnen serveren. Met een waterdispenser kunnen wij binnen een paar seconden koud en warm water serveren en beginnen met het gesprek. 

Een waterdispenser gekocht bij Aqua & Beans

Via Google zocht ik naar bedrijven die een waterdispenser verkochten die koud en warm water kon schenken en vond een aantal opties. Ik vond onder andere de website van Aqua & Beans en besloot om het apparaat hier te kopen. Bij dit bedrijf was het ook mogelijk om een dispenser te huren, maar een koop leek mij verstandiger. Het apparaat was voor een goede prijs te koop en daarnaast zat er vijf jaar garantie bij de waterdispenser. De dispenser kon koud en warm water serveren en werd al snel geleverd bij ons op kantoor. Ik wist al waar ik de dispenser wilde neerzetten in kantoor. 

Het apparaat wordt veel gebruikt

Sinds wij de waterdispenser op kantoor hebben staan, wordt het apparaat zeer veel gebruikt. Het is erg handig om snel een kopje thee te maken en sommige medewerkers gebruiken het om een oplossoep mee te maken. Een groot voordeel is dat wij geen flessen water meer hoef te koelen en te kopen, omdat de dispenser dit al doet. Tijdens een warme dag kunnen wij snel een koel glas water aanbieden en dat is vaak het lekkerste. Ik ben erg blij met de waterdispenser van Aqua-Beans.nl en raad dit bedrijf aan.

  • Je kan hier een dispenser kopen, maar ook huren
  • Ik vond een dispenser voor een goede prijs
  • Met het apparaat kunnen wij snel warm en koud water serveren
  • Het apparaat wordt erg vaak gebruikt 
Categories: