Mijn vrouw is opgegroeid op een boerderij in Gelderland en wilde graag weer op een woonboerderij wonen. Wij hebben de afgelopen twintig jaar in de randstad gewoond en dit was vooral voor haar soms zwaar. Nu de kinderen uit huis zijn en wij allebei met pensioen zijn, leek het ons een goed moment om te verhuizen en te genieten van de rust. Via Boerderijmakelaar konden wij een mooie woonboerderij kopen die aan al onze wensen voldeed en hier wonen wij met veel plezier. Mijn vrouw heeft tijdens haar jeugd op een boerderij gewoond en heeft hier veel goede herinneringen aan. Voor haar was de overstap groot naar het leven in een grote stad in de randstad. Wij hebben ruim twintig jaar gewoond in Amsterdam en hier zijn onze kinderen ook opgegroeid. Ik kom zelf uit een klein dorpje in de buurt van Amsterdam, daarom was het voor mij iets gemakkelijker. Wij waren in Amsterdam gaan wonen voor mijn werk en dit was destijds de beste keuze. Mijn vrouw vond gelukkig snel werk, maar verlangde regelmatig terug naar het rustigere leven in Gelderland. Wij kregen al snel kinderen en besloten daarom om te blijven wonen in Amsterdam, maar mijn vrouw had al jaren de wens om een woonboerderij te kopen in Gelderland. De kinderen zijn de laatste jaren stuk voor stuk uit huis gegaan, waardoor wij voor hun niet meer hoefden te blijven. Mijn vrouw ging twee jaar geleden met pensioen en ik ging dat vorig jaar, waardoor het ons een goed moment leek om een woonboerderij te kopen. Een aantal jaar geleden had ik met mijn vrouw de afspraak gemaakt om naar Gelderland te verhuizen als het moment daar was en dat was nu het geval. 

Via een makelaar een woonboerderij kopen

Het leek ons het verstandigste om een woonboerderij te kopen via een makelaar, zodat wij meer zekerheid zouden hebben. Een makelaar heeft verstand van de markt en weet waar je op moet letten. Toen wij online zochten naar een goede makelaar, kwamen wij de website van Boerderijmakelaar tegen. Deze makelaar is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van boerderijen en kan ook de taxatie uitvoeren. Wij besloten om contact met deze makelaar op te nemen, om te zien wat zij voor ons konden doen. Tijdens het gesprek gaven wij aan dat wij een woonboerderij kopen wilden en wat onze wensen waren. Wij hadden direct een goed gevoel bij deze makelaar en hadden een zeer prettig gesprek.

Hulp tijdens het hele proces

De makelaar kwam al snel met verschillende leuke opties en wij besloten om drie van deze boerderijen te bezoeken. Wij waren helemaal weg van een van de boerderijen en besloten om deze woonboerderij te kopen. De makelaar hielp ons tijdens het hele aankoopproces en voerde van te voren de taxatie uit, zodat wij niet voor verrassingen kwamen te staan. Wij waren erg tevreden over Boerderijmakelaar en raden deze makelaar aan

  • Deze makelaar is gespecialiseerd in boerderijen
  • Zij kunnen helpen met de koop, verkoop en de taxatie
  • Zij kwamen al snel met leuke opties
  • Wij konden met hun hulp een mooie woonboerderij kopen 
Categories: Nachrichten