Krijg meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en leven met behulp van de familieopstellingen Den Haag via Spiritueel Adviesbureau Yinas. Dit bureau is opgericht door Astrid Zoutenbier. Zij is onder meer I Tjing-specialist en medium. Met behulp van spiritualiteit helpt zij mensen die aan zichzelf moeten werken. Voor de een is dat uit vrije wil en andere zijn door vervelende omstandigheden met zichzelf geconfronteerd. In alle situaties zit zij klaar om mensen verder te helpen in hun leven, onder meer door middel van de familieopstellingen Den Haag. Al ruim 10 jaar is zij werkzaam als spiritueel consult. Je kan dus rustig zeggen dat zij over veel ervaring beschikt en dat u hier in goede handen bent. Het maakt niet uit voor welke redenen u bij haar aanklopt. Of het nou gaat om liefde, werk of je eigen persoonlijke ontwikkeling, voor allemaal gaat zij met jou aan de slag. Mocht zij erachter komen dat andere behandelingen meer baat kunnen hebben voor je, dan kan zij dit voor je combineren. Je hoeft dan niet naar een ander spiritueel adviseur te zoeken. Zeker als zij naar aanleiding van de familieopstellingen Den Haag een vertrouwd persoon voor je is geworden, dan is het des te prettiger om samen met haar verder te gaan met jouw persoonlijke spirituele ontdekkingstocht.

Hoe helpen de familieopstellingen Den Haag

Familie heeft een grote invloed op de persoonlijke ontwikkeling van een persoon. Dit kan te maken hebben met de rollen in het gezin. Jouw plek wordt in beeld gebracht tijdens de familieopstellingen Den Haag van Yinas. Vaak heb je wel een idee en een gevoel bij jouw familie-ervaringen, maar je zet ze nooit letterlijk op een rij. Astrid weet hoe dit gestructureerd aan te pakken en de juiste vragen te stellen. Denk daarbij aan vragen als:

  • Voelde jij je achtergesteld bij je broers en/of zussen?
  • Had je het gevoel dat je er niet bij hoorde in het gezin?
  • Ervaar je dit gevoel ook in je werksituatie?

Dit zijn maar een paar vragen. Gedurende het consult zal er een gesprek ontstaan waaruit zij de familieopstellingen Den Haag kan neerzetten. Dit kan een confronterend en emotioneel proces zijn, maar een die jij moet doorstaan om aan jezelf te werken. Vaak heb je gebeurtenissen en ervaringen weggestopt, om daarmee verder te kunnen leven. Om op dat moment te functioneren naar de wensen van de mensen om je heen. De familieopstellingen Den Haag kunnen duidelijk maken welke verhoudingen zorgen voor jouw huidige problematiek.

Jouw rol in de familie

Naast dat je aan jezelf werkt, helpen de familieopstellingen Den Haag je ook om het contact met je familie te verbeteren. Mocht jouw contact met een van je ouders moeilijk verlopen, dan kan een spiritueel consult je helpen om toch jouw band te verbeteren. Dat je niet meer met spanning rondom je ouders leeft en het je lukt om beter met ze te communiceren. Dit vereist ook een ontwikkeling in jezelf, om jezelf duidelijk te zien. Met behulp van de familieopstellingen Den Haag en mogelijk andere consulten werk jij langzaam naar het herstel van jezelf. Naast de individuele consulten, worden de familieopstellingen Den Haag ook toegepast voor de organisaties en bedrijven. Een van de redenen is dat ook hierin iedereen een rol heeft, wat een rolverdeling van macht en invloed tot stand brengt. Vergelijkbaar met een familie. Om de rollen en het gedrag duidelijk te krijgen worden de familieopstellingen Den Haag gebruikt om bijvoorbeeld het teamverband te verbeteren. Lees meer over de inhoud van deze consult en andere spirituele consulten op de website yinas.nl van Astrid.