Geef uw huisdier het barfmenu!Onze kat is heel erg kritisch wanneer het gaat over eten. Dat is een beetje onze eigen schuld want vroeger gaven wij hem gewoon wat de pot schaftte, maar sinds wij meer van het dier zijn gaan houden, geven wij hem graag iets lekkers en dat heeft onze kat behoorlijk kritisch gemaakt. Gelukkig houden wij heel erg van het dier en wij willen hem ook graag het beste geven, maar wij willen het ook graag een beetje betaalbaar houden. Wij hadden namelijk gemerkt dat onze kat vooral van heel dure merken houdt. Wij waren tamelijk in shock toen wij merkten dat deze dure merken helemaal niet altijd de beste producten leveren. Dat was vervelend om te merken en vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij goed en lekker voedsel voor onze kat konden vinden. Wij hebben toen van meerdere mensen gehoord dat zij hun kat altijd het barfmenu gaven. Ik moet u zeggen dat ik tot op dat moment nog nooit van het barfmenu had gehoord, maar dat ik er graag meer over wilde weten. Als er namelijk zoveel mensen enthousiast over waren, dan kon het toch nooit heel verkeerd zijn? Vandaar dat ik ben gaan kijken wat het barfmenu precies was en waarom het misschien ook voor onze kat heel interessant zou kunnen zijn. Ik wist niet waar ik het barfmenu zou kunnen kopen en dus ben ik gaan kijken of ik het misschien ergens op het internet zou kunnen vinden. Dat bleek het geval te zijn. Ik ben namelijk op de site van Animal Foodexpress terecht gekomen. Deze site is een perfecte site voor mensen die op zoek zijn naar goed voedsel voor hun huisdier. Ik heb hier dan ook een bestelling geplaatst. 

Het barfmenu is het beste voor uw kat

Toen ik eenmaal ging kijken naar de producten die allemaal via Animal Foodexpress kon kopen, zag ik al heel snel het barfmenu voorbij komen. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik was zeer verrast om te zien wat er allemaal aan mogelijkheden beschikbaar was wanneer het ging over het barfmenu. Ik heb daarom een aantal verschillende opties gekozen en toen ik dit barfmenu besteld had, kreeg ik meteen een mailtje dat mijn bestelling nog diezelfde dag op de post gedaan zou worden. Dat was heel erg prettig om te merken want ik was op dat moment weer bijna door mijn kattenvoer heen en ik wilde er zeker van zijn dat ik nu op goed voer zou overstappen. 

Mijn kat vindt dit voer heerlijk

Toen ik mijn kat voor de eerste keer het barfmenu gaf, was hij meteen helemaal fan. Ik merkte dat hij het heel erg lekker vond en dat was heel prettig om te merken. Dit merk is namelijk voor mij ook heel betaalbaar. Kortom:

  • Ik kan via deze site heel voordelig kattenvoer inkopen 
  • Ik merk dat mijn kat dit voer heerlijk vindt
  • Ik zie dat de vacht van mijn kat steeds meer gaat glanzen 

Mocht u ook op zoek zijn naar diervoeding, dan raad ik u de site van Animal Foodexpress van harte aan.