Ik heb het altijd leuk gevonden om foto’s te nemen, maar heb daar nooit veel mee gedaan. Veel mensen zeggen dat ik erg mooie foto’s neem, maar ik nam altijd foto’s met mijn telefoon, of normale camera’s. Ik dacht er wel eens over na om een cursus te volgen en een goede camera te kopen, maar het kwam er nooit van. Ik ben iemand die graag reist met weinig spullen en een goede camera neemt vaak veel ruimte in beslag. Ik vind het fijn wanneer een camera in mijn broekzak past, maar een spiegelreflexcamera is vaak erg groot. Naast de camera moet je ook minimaal een lens meenemen en je wilt alles goed beschermen, omdat de camera en lens erg duur zijn. Mijn vorige camera had ik gekocht in een camera webshop en had ik gekozen op gemak. Ik had deze gekocht, omdat de camera erg klein is, wanneer de camera uit is. Deze camera had ik mee op mijn vorige vakantie. Samen met mijn vriendin had ik een vakantie geboekt naar IJsland. We wilden graag allebei het Noorderlicht zien en we hoorden dat IJsland veel mooie natuur heeft. De vakantie was geweldig, we hadden allebei erg genoten van de geisers, bergen, wilde natuur en het Noorderlicht. We hadden veel foto’s genomen, maar helaas werd de camera gestolen op een van de laatste dagen van de vakantie. We hadden de camera in een restaurant laten liggen. We waren binnen vijf minuten al weer terug, maar toen was de camera al weg. We vonden dit erg vervelend, vooral vanwege alle foto’s. We hadden een aantal foto’s op onze telefoons, maar de meeste hadden we gemaakt met de camera. Terug in Nederland wilde ik een nieuwe camera kopen bij een camera webshop. Ik had erg genoten van het nemen van de foto’s en wilde graag een betere camera kopen. Ik hoopte dat een camera webshop me kon helpen met kiezen.  

Online camera webshop Foto Hofma gevonden

Ik zocht naar een camera webshop waar ze mij konden adviseren. Ik wilde graag een compacte camera kopen, maar wel eentje die goede foto’s kon nemen en ver kon inzoomen. Ik heb zelf niet zo veel verstand van camera’s, dus ik hoopte dat iemand mij kon adviseren. Na een aantal winkels bezocht te hebben, kwam ik uit bij fotohofma.nl. Ik nam contact op met de klantenservice en vroeg ze om advies. Ik kreeg netjes antwoord en ze gaven aan welke camera’s het beste voor mij geschikt waren. De camera’s hadden verschillende prijzen en twee camera’s pasten binnen het budget dat ik in gedachten had. Ze gaven ook aan welke accessoires handig waren om te kopen. Ik volgde het advies van camera webshop Foto Hofma op en kocht een van de camera’s. Ik kocht nog geen accessoires, want die kan ik ook later kopen.

Een goed advies

De camera die ik gekocht had bij camera webshop Foto Hofma is erg goed. De camera maakt erg mooie foto’s en kan ver inzoomen. De camera is ondanks de goede lens erg compact en kan ik gemakkelijk meenemen. Ik ben nu op zoek naar een cursus, zodat ik nog betere foto’s kan nemen. Ik was erg blij met camera webshop Foto Hofma

  • Ze gaven goed advies en lieten mij kiezen uit verschillende camera’s
  • De camera die ik gekocht heb maakt goede foto’s en is compact
  • Het is ook mogelijk om veel accessoires te kopen voor camera’s
Categories: