Misschien droomt u al jaren van het maken van een individuele rondreis door Peru. Peru ligt in Zuid-Amerika en is de bakermat van veel Zuid-Amerikaanse bekende beschavingen. Er zijn in dit land dan ook talloze prachtige monumenten te bezoeken. Daarnaast kent Peru prachtige natuurgebieden, zoals reservaten en bergketens, woestijnen, zoutvlakten, het regenwoud en de mooie kustlijn. Voor elk soort reiziger heeft Peru wel iets te bieden. Ten slotte is de hoofdstad Lima ook zeer de moeite waard. Benieuwd naar dit bijzondere land? Boek dan een individuele rondreis door Peru bij atacama. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in rondreizen door het Zuid-Amerikaans continent. U kunt met verschillende soorten reizen Peru ontdekken, bijvoorbeeld met een reis van een week, of een volledige trekking van drie weken. Er zijn daarnaast ook verlengingen beschikbaar, zodat u nog een aantal locaties aan uw rondreis toe kunt voegen. Zo bepaalt u zelf hoe lang uw reis is en welke bestemmingen u aandoet. Profiteer ook van jarenlange ervaring van onze gidsen en de mogelijkheid uw eigen reis samen te stellen, bij reisorganisatie atacama. 

Individuele rondreis door Peru voor beginnende reizigers

Niet iedereen heeft even veel ervaring met het maken van een rondreis. Daarom biedt atacama een compleet georganiseerde individuele rondreis door Peru aan, voor mensen van alle leeftijden. Op de website van atacama vindt u het uitgebreide reisaanbod, waarbij is aangegeven welke highlights van Peru u zult aandoen op uw individuele rondreis. Peru ontdekken met atacama doet u op ontspannen, veilige en avontuurlijke wijze. U boekt namelijk een individuele rondreis waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Ook uw vlucht kunt u eenvoudig via atacama boeken. Enkele hoogtepunten van de reizen naar Peru zijn:

  • Machu Picchu
  • Cuzco
  • Lima
  • Lago Titicaca
  • atacamawoestijn

Tijdens uw individuele rondreis door Peru kunt u altijd terugvallen op uw ervaren gids. Ook beginnende reizigers of trekkers kunnen zeer goed deelnemen aan een van de reizen door Peru die atacama aanbiedt. U vindt ook enkele expedities op de website. Dit zijn reizen die zeer geschikt zijn voor gevorderde wandelaars of klimmers. Neem bijvoorbeeld de Alpamayo-trekking. Deze duurt tien dagen en brengt u naar een van de hoogste toppen van Peru. Naast natuur, heeft Peru ook op cultureel gebied veel te bieden. Maak bijvoorbeeld kennis met de oude culturen van dit land, die in de hedendaagse samenleving nog steeds terug te vinden zijn. 

Beste tijd voor een reis naar Peru

Peru kent twee seizoenen: het droge seizoen en het regenseizoen. Tijdens het regenseizoen zijn de binnenlanden van Peru moeilijker begaanbaar. Het droge seizoen wordt gekenmerkt door hoge temperaturen en relatieve droogte. Toch is het in beide seizoenen mogelijk om met atacama een individuele rondreis door Peru te maken, maar van april tot en met oktober zit u altijd goed. In de zomermaanden is het op hoogte relatief koud. Als u een expeditie boekt voor het maken van een individuele rondreis in Peru, zal uw reisorganisatie u altijd vooraf op de hoogte stellen van de weersomstandigheden en uw paklijst. Meer weten over de reizen die atacama te bieden heeft? Bezoek de website en boek uw reis vandaag nog. 

Lees meer…

Categories: Mode und Bekleidung