In veel branches moeten producten verpakt worden. Hierbij is het altijd van belang dat niet alleen het product beschermd is, maar dat dit proces ook vereenvoudigd wordt. Met PTFE glas dat zelfklevend is, kunt u verkleving van uw verpakkingsfolie tijdens het sealen voorkomen. PTFE glas dat zelfklevend is, kunt u daarnaast voor nog een aantal zaken bij uw productieprocessen gebruiken. Bij Hardick kunt u eenvoudig PTFE glas dat zelfklevend is aanschaffen, zodat u direct resultaat boekt. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van PTFE glas dat zelfklevend is, zodat u direct contact met ons op kunt nemen om deze aan te schaffen. Daarnaast leggen wij ook de voordelen van PTFE glas dat zelfklevend is uit, zodat u over alle benodigde informatie bezit.

Verschillende soorten PTFE glas dat zelfklevend is

PTFE glas dat zelfklevend is, kan ervoor zorgen dat verkleving van verpakkingsfolie tijdens het sealen tegengegaan wordt. De tape is namelijk voorzien van een siliconen lijmlaag met een temperatuurbestendigheid tot 260 graden Celcius. Wij leveren de rollen op een lengte van 30 meter, waarbij de breedtes kunnen verschillen van 3 millimeter tot 1000 millimeter. Daarnaast is het PTFE glas dat zelfklevend is te gebruiken voor glijtoepassingen. Dit komt doordat het PTFE glas dat zelfklevend is een zeer lage wrijvingscoëfficientie heeft. Daar waar uw producten of verpakkingen moeilijk schuiven, beplakt u de ondergrond met het PTFE glas dat zelfklevend is en uw probleem is verholpen. Wij leveren speciaal voor de verpakkingsindustrie een aantal op uw specificaties gemaakte tapes:

  • Heat seal tapes
  • Zoned tapes

De heat seal tapes zijn tapes waarbij een strook PTFE-glas aan beide zijden wordt voorzien van een Masking tape. De standaarduitvoering wordt geleverd met aan weerszijden 15 millimeter tape en de door u opgegeven breedte. Het PTFE glas dat zelfklevend is kan echter ook in diverse andere maten geleverd worden. Bij de zoned tape zitten de twee plakstroken aan de onderzijde van het PTFE gecoate glasweefsel. Deze variant is ideaal als er om bepaalde redenen geen Heat sealed tape te gebruiken is. Zodra u met ons contact opneemt, bespreken wij uw wensen en eisen en waarvoor u de tape gaat gebruiken. Aan de hand daarvan kunnen wij de mogelijkheden voor u bepalen en de juiste uitvoering. Het enige dat u ons dan nog door moet geven is de dikte, breedte en de gewenste nuttige breedte, zodat wij direct aan de slag kunnen met het ontwikkelen van de tape op maat. Daarna zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u geleverd wordt, zodat uw productieprocessen te allen tijde door kunnen gaan.

Altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen

Hardick B.V. is uw specialist op het gebied van PTFE tape voor ieder productieproces. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij op iedere situatie in kunnen spelen. Hierbij staan hoogwaardige kwaliteit en goede service bij ons voorop. We zijn voortdurend bezig met het opleiden en ontwikkelen van alle medewerkers om onze klanten het beste advies en de beste producten te kunnen leveren. Daarnaast zijn onze verkoopadviseurs ook altijd op weg, zodat zij u persoonlijk te woord kunnen staan en de situatie met eigen ogen kunnen zien. Door middel van efficiënte planning, voldoende productiecapaciteit, grote voorraadbeschikbaarheid en geautomatiseerde processen zijn wij in staat om een bestelling binnen één tot enkele dagen te verzenden. Indien sprake is van een spoedsituatie kan de levertijd zelfs verkort worden tot enkele uren. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op hardick.nl.

Categories: Nachrichten