Mijn nieuwe hobby: Diamond painting bestellen en makenIk heb altijd graag geschilderd, al van kinds af aan. Ik hou van het creëren van iets uit niets en vind het ontzettend ontspannend om hobbymatig bezig te zijn met schilderen, tekenen, borduren, etc. Sinds kort is daar een nieuwe hobby bijgekomen, namelijk een bijzondere manier van ‘schilderen’, genaamd diamond dotz of diamond painting, te bestellen bij CreaPoint. Diamond painting bestellen en maken is niet moeilijk! Naast de juiste materialen (een plakkende ondergrond, de glitterende strass-steentjes, een pincet en natuurlijk het voorbeeld van wat je gaat maken,) heb je niets anders meer nodig dan een beetje geduld en oog voor detail. Een diamond painting bestellen doe je niet om zo nodig een meesterwerk te maken, je doet het omdat je graag creatief bezig bent. Want als je creatief bezig bent vergeet je vaak even de wereld om je heen, en dus ook alles waar je je druk om maakt. Diamond painting bestellen en maken is niet voor niets zo ontzettend ontspannend om te doen, ik had het veel eerder willen ontdekken! Ik merk echt dat ik mezelf na een uurtje creatief bezig geweest te zijn veel relaxter voel, mijn hoofd is leeg en ik kan daarna weer met frisse moed verder met mijn verplichte taken zoals mijn werk. 

Alles voor je diamond painting bestellen bij CreaPoint

Er zijn diverse websites waar je je diamond painting kunt bestellen, maar CreaPoint springt er voor mij echt uit. Hun website is namelijk super makkelijk in gebruik en ze hebben een heel groot assortiment waardoor ik zeker weet dat ik een ruime keuze heb uit de verschillende designs. Ik vind het soms zelfs moeilijk om te kiezen! De afgelopen maanden heb ik al verschillende ontwerpen gemaakt, waaronder een paard in de sneeuw (voor op de kamer van mijn dochter,) een paar mooie vlinders (die nu op de wc pronken) en het meisje met de parel van de schilder Vermeer, een echte klassieker, die op dit moment boven onze bank hangt en de hele huiskamer gezellig maakt. Wist je trouwens dat dat soort oude schilderijen van zogenoemde ‘Hollandse meesters’ weer helemaal in de mode zijn? Je ziet ze ineens overal verschijnen, op instagram, pinterest en zelfs in de woonbladen. En met het glitterende effect is het meisje met de parel ineens nog zóveel mooier! Als je niet kunt kiezen uit het grote aanbod diamond painting bestellen, zou ik voor die gaan! 

Creativiteit zonder grenzen

Eigenlijk kwam ik op de website van CreaPoint terecht omdat ik producten voor diamond painting wilde bestellen, maar ik was blij verrast dat ze ook een uitgebreid assortiment aan producten voor decoupage aanbieden. Decoupage is het met papier versieren van boekjes, meubeltjes of accessoires. Ik gebruik het niet zo heel vaak, want eigenlijk doe ik het alleen als ik een fotoalbum maak en dat is nu de kinderen wat groter zijn bijna nooit meer. Al mijn foto’s bewaar ik digitaal. Maar ik wel heb de mooiste albums liggen van toen ze nog wat kleiner waren, stuk voor stuk prachtig versierd met de mooiste patroontjes, vormpjes en glitters. En ook dit alles vind je dus bij CreaPoint, ideaal! Zoals ik al zei is creativiteit voor mij echt een soort uitlaatklep en een manier om te ontspannen. En dan wil ik geen gedoe of lange levertijden als ik zin heb om aan de slag te gaan! gelukkig biedt CreaPoint een uitstekende service, waaronder:

• Een spaarsysteem! Bij elke €10,- die je besteedt spaar je €0,50.
• Gratis verzending vanaf €15,-
• Meer dan 300 verschillende diamond painting designs!
• en vóór 12.00 besteld is diezelfde dag verzonden.

Waar wacht je nog op? Ga direct een diamond painting bestellen bij https://www.creapoint.nl/