Al jaren kamp ik met een ontzettend grote angst voor alles wat met dokters, artsen of tandartsen te maken heeft. Daaronder valt ook de twee jaarlijkse afspraak voor mij bij de mondhygiënist te Leiden, waar ik vlakbij woon. Al heel lang ben ik dus ook al op zoek naar mensen die ik kan vertrouwen en die mij op mijn gemak stellen voor, tijdens en na de behandelingen. Ondertussen heb ik een goede huisarts gevonden die dat kan, een tandarts en sinds kort dus ook een mondhygiënist in Leiden. Ik ben er zo ontzettend blij mee, dat ik besloten heb om mijn lotgenoten ook van deze praktijk op de hoogte te stellen. Via via kwam ik terecht bij deze website: pvmhbnix dat is een mondhygiënist in Leiden die al op hun website een hele fijne toon hebben. Daar heb ik toen na lang twijfelen toch maar een afspraak gemaakt, omdat de website me al wel goed toe leek en ik dacht dat ik daar misschien een goede mondhygiënist in Leiden zou kunnen vinden. 

Waarom deze mondhygiënist in Leiden?   

Zo gezegd, zo gedaan en ik heb een afspraak kunnen maken voor de week erna direct al. Dat was extra goed voor mij, want hoe eerder ik er vanaf ben, des te minder lang zenuwachtig hoef ik te zijn. Toen ik daar aankwam voor mijn afspraak waren ze ontzettend aardig, direct al bij de receptie. Ze konden waarschijnlijk wel aan me zien dat ik erg nerveus was en ik heb dat ook direct aangegeven, want dat werkt voor mij altijd het prettigst. Ik heb spalken van mijn beugel en daarom heb ik altijd last van tandsteen dus ik weet dat het verreweg het beste is als dat zo snel mogelijk verwijderd wordt. Bij deze mondhygiënist in Leiden kon dat ook heel snel verholpen worden. Toen ik plaats moest nemen op de behandelstoel probeerde de arts mij direct al goed gerust te stellen door precies te vertellen welke stappen hij allemaal zou nemen. De behandeling zelf was vrijwel pijnloos en de mondhygiënist hield me de hele tijd op de hoogte van wat hij precies aan het doen was. Dat was voor mij ook erg fijn. Uiteindelijk verliet ik na korte tijd de behandelkamer weer en was helemaal opgelucht. Ik weet zeker dat ik vaker terugga naar deze mondhygiënist in Leiden, want de hele procedure was erg geruststellend voor mij. Ik weet nu dat ik hiervoor niet zo zenuwachtig of angstig hoef te zijn.

Andere voordelen

Wat mij opviel direct op de website: pvmhbnix.nl  al was dat ze heel uitgebreid uitleg geven over de behandelingen die ze aanbieden bij deze mondhygiënist in Leiden. Onder andere behandelingen bij:

  • Gevoelige tanden
  • Ontstoken tandvlees
  • Of advies over verkleurde tanden

Bovendien hebben ze op de website uitgebreide informatie over de praktijk zelf, met behulp van filmpjes die ze daarover hebben gemaakt. Ik ben daar zelf erg blij mee, omdat ik altijd van tevoren het liefst zoveel mogelijk informatie weet te verkrijgen over hoe de behandeling er precies gaat uitzien en wie mij zullen helpen. Bovendien was het ook erg gemakkelijk om contact te krijgen met deze mondhygiënist in Leiden. Niet alleen via een contactformulier op de website, ook via het mailadres of een telefoonnummer. Voor iedereen die, net zoals ikzelf, last heeft van angst voor de tandarts of iets in die trant, die kan zich gerust melden bij deze mondhygiënist in Leiden.

Categories: Nachrichten