Sinds ik zes jaar geleden een bedrijf begonnen ben, is het snel gegaan en mijn bedrijf snel gegroeid. Ik begon alleen in mijn bedrijf, maar kon al snel het werk niet meer aan en moest mensen aannemen. Op dit moment werken er 26 mensen in het bedrijf en kan ik niet meer iedereen in de gaten houden en misschien is dat maar goed ook. Toen er nog niet zo veel mensen in het bedrijf werkten, kon ik gemakkelijk de uren bijhouden in Excel, maar dat is nu niet meer mogelijk. Ik ben begin dit jaar overgestapt op shiftbase voor de urenregistratie van het personeel en dit was een goede keuze. Ik ben minder tijd bezig met de registratie, heb meer overzicht en er worden geen fouten meer gemaakt. Het eerste jaar van mijn bedrijf werkte ik alleen, maar daarna begon ik met het aannemen van personeel. Ik kon niet meer alles zelf doen en het leek mij verstandiger om experts aan te nemen voor het werk. Als ondernemer is het fijn om controle te hebben, maar dat moet je op een moment loslaten en vertrouwen op anderen. Voor mij was dit niet gemakkelijk, maar wel een goede keuze, anders kon het bedrijf nooit zo snel groeien. Voor mij was het begeleiden van werknemers nieuw en ik moest veel leren. De urenregistratie van het personeel deed ik met Excel, omdat dit destijds een gratis en gemakkelijke manier was. Met een paar werknemers en vaste uren is dit vaak geen probleem, maar met meer werknemers werd dit steeds lastiger. Ik maakte meer fouten met de urenregistratie van het personeel en het kostte mij steeds meer tijd. Begin dit jaar besloot ik dat het tijd was voor verandering en dat ik zo niet meer verder kon werken.

Online de urenregistratie van het personeel bijhouden

Online zocht ik naar mogelijke oplossingen om de urenregistratie van het personeel gemakkelijker bij te houden, ook al wist ik niet precies waar ik naar zocht. Ik vond een aantal bedrijven die oplossingen voor de registratie aanboden, maar besloot uiteindelijk om voor shiftbase te gaan. Dit bedrijf biedt een systeem voor de registratie en de personeelsplanning aan die mij erg aansprak. Het systeem is online, waardoor het personeel gemakkelijk zelf de uren kan controleren. De gewerkte uren kunnen op verschillende manieren worden geregistreerd en dit werkt erg goed. Online krijg ik een gemakkelijk overzicht van de urenregistratie van het personeel en de software helpt ook met de urenplanning.

Veel tijd overhouden

Sinds ik de software gebruik voor de urenregistratie van het personeel besteed ik hier minder tijd aan. Het systeem neemt mij veel werk uit handen en de uren zijn veel overzichtelijker. Het personeel is ook blij met het systeem, want zij kunnen gemakkelijk online zien hoeveel vrije dagen zij nog hebben. Ik raad de software van shiftbase aan voor de urenregistratie van het personeel.

  • De software werkt volledig online
  • Uren kunnen op verschillende manieren geregistreerd worden
  • Het personeel kan zelf de uren controleren en hun vrije dagen inzien
  • Ik bespaar veel tijd door dit systeem te gebruiken        

Categories: Nachrichten