Onze eerste hypotheek in TilburgAfgelopen jaar wilden mijn vriend en ik ons eerste huis gaan kopen. We hebben nu al vele jaren een relatie en we konden niet wachten om samen een huis te kopen. We komen allebei uit Tilburg en wilden dan ook het liefste in Tilburg een huis kopen. Wij vonden het beide erg spannend, want wij wisten weinig af van wat er allemaal komt kijken bij een hypotheek in Tilburg. Ik vroeg mijn ouders hoe zij dat allemaal gedaan hadden en zei vertelden me dat ze daarvoor een hypotheekadviseur hadden ingeschakeld. Dat leek mijn vriend en mij ook een goede manier om te starten. In de tussentijd waren wij al aan het rondkijken wat voor huizen er in de buurt beschikbaar waren. We hadden een paar interessante huizen gevonden, maar wisten natuurlijk niet of we dat konden betalen met een hypotheek in Tilburg. We kregen toevallig een uitnodiging van de bank om over een hypotheek te praten en we besloten om daar naartoe te gaan, om te zien wat de mogelijkheden waren. Het gesprek was erg prettig en we hadden veel geleerd over wat er komt kijken bij een hypotheek in Tilburg. Toen we achteraf aan het praten waren, zat iets mij toch niet helemaal lekker. Als je een gesprek hebt met een bank, dan zullen ze natuurlijk alleen adviseren wat ook voordelig voor hun is. Aan de ene kant wordt je geholpen, maar alleen als zij er ook goed aan verdienen. Dit idee kreeg mijn vriend ook en het leek ons beter om een onafhankelijke hypotheekadviseur in te schakelen. Natuurlijk willen zij ook geld verdienen, maar in hun advies zijn ze onpartijdig en kunnen ze adviseren wat voor ons het beste is.

De Hypotheek Shop hielp met de hypotheek in Tilburg

Online zochten we naar onafhankelijke hypotheekadviseurs en vonden we https://www.hypotheekshop.nl/tilburgcentrum. We zagen dat we een gratis eerste gesprek konden aanvragen en we wilden hier gebruik van maken, om over een hypotheek in Tilburg te praten. Tijdens het eerste gesprek konden we al veel uitleggen over wat we wilden en over onze situatie. Het was fijn om te zien dat de adviseur erg betrokken was en veel vragen stelde om een goed beeld van ons te krijgen. We hadden het gevoel dat we al heel veel besproken hadden, maar het leek ons beter om daarna nog een gesprek te hebben. Na het tweede gesprek hadden we alles netjes op een rijtje en besloten we om huizen te bezoeken. De adviseur had al aangegeven voor welke bedrag we waarschijnlijk een hypotheek in Tilburg konden krijgen, zodat we goed wisten naar welke huizenprijzen we konden kijken. Tijdens onze zoektocht hadden we nog een aantal vragen en het was fijn dat De Hypotheek Shop met alles snel hielp. Uiteindelijk hadden we een huis gevonden dat binnen ons budget paste en dat we graag wilden kopen.  

Met de hulp van De Hypotheek Shop hebben we ons eerste huis gekocht

De Hypotheek Shop heeft ons erg goed geholpen tijdens de koop van ons eerste huis. We hebben een zeer voordelige hypotheek in Tilburg kunnen afsluiten, waar we erg blij mee zijn. Over een paar maanden kunnen we het huis in en we kunnen al niet wachten. De Hypotheek Shop heeft het voor ons mogelijk gemaakt. Voor een hypotheek in Tilburg is De Hypotheek Shop een goede keuze

  • Je krijgt eerlijk en onafhankelijk advies
  • We kregen snel en duidelijk antwoord op al onze vragen
  • Ze stonden altijd voor ons klaar
  • Ze hielpen ons met de voorbereiding en de koop van een huis
  • We hebben nu een zeer voordelige rente
Categories: