Als man heb ik vrij weinig verstand van sieraden. Ik weet dat mijn vrouw van sieraden houdt en dat ze deze vaak draagt. Om die reden wil ze dan ook vaak sieraden hebben voor haar verjaardag of voor Kerstmis. Ik weet natuurlijk nooit wat ik dan voor haar moet kopen, want in mijn ogen zien sieraden voor vrouwen er allemaal hetzelfde uit. Mijn vrouw heeft het dan ook vaak over merken van sieraden die ze erg mooi vindt. Dit zegt mij natuurlijk allemaal niets. Voor haar verjaardag afgelopen week wilde ze dan ook sieraden van Joy Jewellery Bali hebben. Ik had echt geen idee wat ze hiermee bedoelde, maar ik was vastberaden om deze sieraden voor mijn lieve vrouw te vinden. 

Sieraden van Joy Jewellery Bali koop je bij M & M Boutique 

Voor de verjaardag van mijn vrouw was ik dus op zoek naar sieraden van Joy Jewellery Bali. Dat merk zei me totaal niets en ik wist ook niet waar ik deze sieraden zou moeten kopen. Omdat ik mijn vrouw wel graag wilde geven wat ze voor haar verjaardag wilde hebben, besloot ik op zoek te gaan. Wellicht was er een winkel in de buurt of een webshop waar ik sieraden van Joy Jewellery Bali zou kunnen kopen. Na een tijdje zoeken op internet kwam ik M & M Boutique tegen. Dit is een boetiek in Den Haag die verschillende merken sieraden en kleding verkoopt. Zij zijn dan ook een officieel verkooppunt van Joy Jewellery Bali sieraden. Het leek me dus de perfecte winkel waar ik Joy Jewellery Bali sieraden voor mijn vrouw kon kopen. Ik zag dat ze een fysieke winkel hebben aan de Theresiastraat in Den Haag. Dit kwam mij goed uit, want dat is bij mij in de buurt. In de fysieke winkel zou ik de sieraden dus ook in het echt kunnen zien en advies kunnen inwinnen van de medewerkers die er duidelijk meer verstand van hebben dan ik. Ik ben dus naar hun winkel aan de Theresiastraat gegaan en stapte de boetiek binnen. Het is een knusse winkel, echt iets voor vrouwen. Ik had echter geen idee naar welke sieraden ik op zoek was, dus ik besloot op een medewerkster af te stappen. Ze was erg vriendelijk en vertelde mij dat er wel vaker echtgenoten langskwamen die op zoek waren naar sieraden voor hun vrouw. Ik vertelde de medewerkster dat ik voor mijn vrouw op zoek was naar sieraden van Joy Jewellery Bali. De medewerkster kwam terug met een tray vol met mooie sieraden van dat merk. Ze hebben een groot assortiment bestaande uit: 

  • Armbanden 
  • Kettingen 
  • Enkelbandjes 
  • Oorbellen 
  • Ringen 
  • Setjes 

Het zag er allemaal ontzettend mooi uit, maar ik wist eigenlijk niet wat mijn vrouw precies wilde hebben. Ik vertelde de medewerkster dat ze voornamelijk goud draagt en ik liet haar een aantal foto’s van mijn vrouw zien. Ze besloot dat ik het beste voor een setje kon gaat. De set die ze het beste bij mijn vrouw vond passen, bestaat uit een ketting en twee oorbellen. Ik besloot te vertrouwen op haar expertise en de set aan te schaffen. 

Sieraden en meer bij M & M Boutique 

Ik verraste mijn vrouw op haar verjaardag met het setje van Joy Jewellery Bali. Ze vond het ontzettend mooi en vroeg mij waar ik het gekocht had. Ik gaf aan dat ik het bij M & M Boutique gehaald had aan de Theresiastraat. Via menmboutique zijn ze echter ook online te bestellen. Mijn vrouw is in ieder geval erg blij met de sieraden. Ik ga er in het vervolg vaker bestellen. 

Categories: Bücher und Tickets