Bent u opzoek naar kwalitatief goed speelgoed? Dan is het houten speelgoed Van De speelgoedfamilie.nl wat voor u. Houten speelgoed is kwalitatief een stuk beter dan plastic speelgoed en gaat lang mee. Houten speelgoed van De speelgoedfamilie zorgt gegarandeerd voor veel plezier bij uw kind.

Webshop de speelgoedfamilie

De speelgoedfamilie is een webshop waar u leuk en leerzaam speelgoed (voor zowel binnen als buiten) kunt kopen voor uw kind. De speelgoedfamilie houdt de trends op speelgoedgebied goed in de gaten en heeft daardoor altijd het nieuwste speelgoed in huis. Het aanbod van de speelgoedfamilie is erg groot en het assortiment blijft maar groeien. De kans is dus zeer groot dat er ook leuk speelgoed tussen zit voor uw kind. Het speelgoed wordt aangeboden tegen scherpe prijzen, voor een lage prijs heeft uw al ontzettend leuk speelgoed in huis!

De speelgoedfamilie heeft een aantal kernwaarden waar het bedrijf voor staat:

  • Dienstbaarheid. De speelgoedfamilie streeft naar een perfecte service in het gehele koopproces.
  • Veiligheid. De speelgoedfamilie biedt alleen veilig speelgoed aan dat voorzien is van een CE-veiligheidscertificaat en door het bedrijf is getest.
  • Betrokkenheid. Wanneer een product bijvoorbeeld niet op tijd geleverd kan worden denkt de speelgoedfamilie met jou mee en zorgen zij ervoor dat het probleem wordt opgelost.
  • Expertise. Het bedrijf staat voor de beste kennis en expertise en breidt deze twee punten voortdurend uit.
  • Bewustheid. De speelgoedfamilie is bewust bezig met het milieu. De verpakkingen van al het speelgoed worden hergebruikt en zijn gemaakt van groen plastic.
  • Waardering. De speelgoedfamilie wil het beste voor haar klanten en vindt daarom uw mening erg belangrijk, zodat zij zichzelf kan blijven verbeteren.

Naast dat de speelgoedfamilie u heel belangrijk vindt, vindt het bedrijf het ook belangrijk dat elk kind kan spelen. Daarom steunt de speelgoedfamilie een paar goede doelen zoals Stichting Neeka en Stichting Jantje Beton, zij vinden het belangrijk dat elk kind lekker kan spelen. Wanneer u houten speelgoed bij de speelgoedfamilie koopt draagt u ook bij aan het bedrag dat de speelgoedfamilie jaarlijks aan deze stichtingen doneert.

Waarom houten speelgoed?

Houten speelgoed is kwalitatief erg goed en gaat vaak langer mee dan plastic speelgoed. Hout is duurzaam en gaat vele jaren mee, het is daardoor speelgoed dat door meerdere generaties kan worden gebruikt. Houten speelgoed zoals blokken zijn daarnaast er goed voor het stimuleren van de creativiteit van uw kind. Daarnaast is houten speelgoed niet zo prijzig meer als het vroeger was, wanneer we kijken naar de prijs-kwaliteitsverhouding kunt u dus beter kiezen voor houten speelgoed dan voor plastic speelgoed. Houten speelgoed is wellicht iets duurder dan plastic speelgoed, maar het gaat ook veel langer mee dan plastic speelgoed.

Wanneer u geen tijd heeft om de deur uit te gaan voor het aanschaffen van speelgoed is de speelgoedfamilie de juiste keuze. Shoppen via de speelgoedfamilie.nl scheelt een hoop tijd en gezoek in winkels. Het is dus ook ideaal wanneer u op zoek bent naar een cadeau, u zult snel wat leuks vinden in de webshop. Daarnaast bent u wanneer u speelgoed besteld bij de speelgoedfamilie altijd zeker van de laagste prijs, kwalitatief hoogwaardig speelmateriaal, en een goede service.

Wilt u meer weten over speelgoed van de speelgoedfamilie? Neem dan contact op via contact@speelgoedfamilie.nl of 024 2600 209

Categories: