Vorige maand wilde ik een andere auto kopen. De auto die ik had was al bijna tien jaar oud en kreeg de laatste tijd veel mankementen. De airconditioning ging bijvoorbeeld stuk en af en toe lekte er koelvloeistof. Ik moest hierdoor de auto vaak naar de garage brengen en was veel geld kwijt aan reparaties. Ik gebruik mijn auto elke dag en kan niet zonder, daarom was het nog vervelender wanneer ik de auto naar de garage moest brengen. Vaak moet je dan een paar dagen wachten voordat je de auto kan ophalen. Op de momenten dat je hem kan ophalen ben ik vaak aan het werk, waardoor ik de auto vaak pas in het weekend kan ophalen. De garage waar ik de auto naar toebreng vind ik erg goed, maar de openingstijden zijn niet geschikt voor mensen die werken. Ik ergerde me vaak aan de mankementen van de auto en de kosten die het met zich meebracht. De auto vond ik erg lekker rijden en vond het daarom een moeilijke beslissing. Uiteindelijk leek het mij beter om een andere auto te kopen. Ik vind een nieuwe auto kopen zonde van mijn geld, op het moment dat de auto de winkel verlaat, is de waarde al veel minder. Ik wilde liever occasions in Roermond bekijken en daar eentje van kopen. Occasions in Roermond kunnen erg goede auto’s zijn en hoeven niet auto te zijn. Je kan occasions in Roermond vinden die een jaar oud zijn en dit zijn vaak erg goede auto’s. Ik had van te voren een budget in gedachten en wilde daar mee gaan zoeken in de omgeving.

Veel occasions in Roermond bij AUTOFIRST Seitz

Online zocht ik welke bedrijven occasions in Roermond verkopen en wilde deze bedrijven in het weekend bezoeken. Ik vond verschillende bedrijven en de eerstvolgende zaterdag ging ik bij deze bedrijven langs. Bij het eerste bedrijf vond ik alleen erg oude auto’s en ik wilde er een die nog niet zo veel jaren had. Het volgende bedrijf had veel nieuwe auto’s, maar ik vond ze erg duur. Ik bezocht hierna nog een paar bedrijven, maar kon geen geschikte auto vinden. Ik was een beetje teleurgesteld en dacht dat ik naar een andere stad moest gaan. Ik zocht nog een keer op occasions in Roermond en omgeving en vond toen het bedrijf AUTOFIRST Seitz. Op hun website autofirst-seitz.nl kon ik al een gedeelte van het aanbod zien en zag een aantal mooie auto’s. Ik ging direct langs bij dit bedrijf om de auto’s te bekijken. Ik zag hier verschillende auto’s die ik mooi vond en voor een goede prijs. Ze hebben een groot aanbod aan occasions, van auto’s die erg nieuw zijn, tot oudere auto’s. Ik zag dat ze ook een nieuwere versie van mijn oude auto voor een goede prijs. Die auto wilde ik graag proberen en mocht een testrit doen. Ik was direct overtuigt van de auto en besloot om deze te kopen.

Blij met mijn keuze

Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Ik heb de auto een paar weken en het was een erg goede aankoop. Er waren nog meer occasions in Roermond te koop die ik leuk vond bij AUTOFIRST Seitz, maar ik denk dat dit de beste keuze was. De auto is in zeer goede staat en was niet duur. Voor occasions in Roermond kan ik AUTOFIRST Seitz aanraden

  • Ze hebben een groot aanbod aan occasions
  • Op de website kan je een gedeelte van het aanbod zien
  • Ik betaalde een goede prijs voor mijn nieuwe auto
Categories: Autos und Motorräder