Een paar jaar geleden zijn mijn ex-vriend en ik uit elkaar gegaan. We hadden jarenlang een relatie en twee kinderen met elkaar gekregen. Het ging echter niet meer goed tussen ons tweeën en we besloten dat het beter was om de relatie te verbreken. We waren niet meer gelukkig samen en waren voornamelijk nog bij elkaar voor de kinderen. We beseften ons dat ongelukkige ouders ook niet goed voor de kinderen waren. Ik heb nu een nieuwe vriend waar ik erg gelukkig mee ben. Met mijn ex heb ik goede afspraken kunnen maken over de verdeling van de kinderen. We contact tussen elkaar is erg goed en we kunnen veel samen afspreken. Om de week komen de kinderen bij mij en mijn nieuwe vriend en ik vind het altijd erg leuk wanneer ze er zijn. Mijn vriend werkt 40 uur in de week, maar ik wil graag zo veel mogelijk thuis zijn al de kinderen bij ons blijven. Hierdoor is het lastig om een baan te vinden, omdat ik graag flexibel wil werken. Als de kinderen bij mijn ex verblijven, dan kan ik veel werken, maar als de kinderen hier zijn, dan wil ik minder uren werken. Ik had op verschillende banen gesolliciteerd, maar daar waren ze niet flexibel. Ze wilden of iemand volledig aannemen, of dat ik kwam werken wanneer het hun uitkwam. Zodoende zou ik vaak moeten werken als de kinderen bij ons zijn. Ik wilde wel graag werken, omdat wij het inkomen goed kunnen gebruiken. Mijn vriend stelde voor om schoonmaakwerk te zoeken. Bij schoonmaakwerk kan je vaak je eigen tijden bepalen en er zijn veel mensen die een schoonmaker zoeken. Het leek mij ook een goed idee om schoonmaakwerk aan te nemen, maar ik wist waar ik dit kon doen.

Schoonmaakwerk gevonden via Iemand.nl

Online zocht ik samen met mijn vriend naar bedrijven in de buurt die schoonmakers zochten. We vonden gelukkig een aantal bedrijven en ik nam contact met ze op. Ik merkte dat een aantal bedrijven erg langzaam reageerden, na een week had ik nog geen reactie en dat vond ik niet netjes. Ze wilden daarna ook dat ik op allemaal gesprekken ging en dan wist ik nog niet of ik daar kon beginnen. We zochten ondertussen verder en vonden de website https://iemand.nl/schoonmaakwerk.html. Op de website van Iemand.nl lazen we dat het erg gemakkelijk is om je aan te melden voor schoonmaakwerk en dat je na een paar dagen al aan de slag kunt. Je kan zelf opdrachten uitkiezen en als je wordt uitgekozen, dan kan je meteen bij iemand thuis aan de slag. Ik wilde graag bij mensen thuis schoonmaken, dat vind ik leuker dan bij een bedrijf. Op die manier heb je ook wat sociaal contact met mensen. Het uurtarief stond al vast voor het schoonmaakwerk, waardoor ik precies zou weten hoeveel ik zou verdienen. Ik besloot om mij aan te melden en al snel werd er contact met mij opgenomen. Hierna schreef ik mij in op de eerste opdrachten.

Een gemakkelijk systeem en flexibel werken

Ik kreeg al snel mij eerste klussen binnen en heb nu verschillende vaste klanten. Ik kan gemakkelijk op de fiets naar al mijn klanten rijden en iedereen woont dichtbij. Als ik extra tijd heb, dan kan ik ook eenmalige opdrachten accepteren. Elke twee weken betalen ze de uren uit en ik kan dit gemakkelijk bijhouden. Als je zoekt naar schoonmaakwerk, dan kan ik Iemand.nl aanraden.

  • Gemakkelijk aanmelden via de site
  • Zelf opdrachten uitkiezen voor schoonmaakwerk
  • Vaste klanten en losse opdrachten
  • Op de fiets naar de klanten
  • Elke twee weken een uitbetaling  
Categories: Nachrichten