Iets heel anders aan uw muur? Dan is magneetverf een prachtige uitkomst! Deze magnetische verf is een latex verf op waterbasis samengesteld. Er zitten duizenden kleine metaaldeeltjes of vervangende metaaldeeltjes in. Door de verf aan te brengen op een oppervlakte, kunt u het als een magneetbord gebruiken. Wat dacht u van die wand in de keuken of woonkamer? Of ideaal voor op het kantoor! U kunt een complete muur gebruiken voor al uw aantekeningen, kleurplaten van de kinderen of andere leuke spullen zonder de muur te beschadigen, te bekrassen of gaten te moeten boren. Met magneetjes kunt u ophangen en veranderen naar hartenlust!

Magneetverf voor eindeloze mogelijkheden

Deze magische verf is verkrijgbaar in en metaalachtige kleur. Vanwege de samenstelling is het niet mogelijk om deze kleur te veranderen. Dat betekent niet dat u er geen andere kleur overheen kunt schilderen. Zorg dat het oppervlakte goed voorbehandeld is, waarna u drie lagen magneetverf plaatst. Vervolgens kunt u elke gewenste als toplaag uitkiezen. Hierdoor heeft u een schitterende magnetische muur in een passende kleur. Voor een nog gaver effect kunt u ook kiezen voor schoolbordverf. Naast magneten kunt u het oppervlakte ook gebruiken om met krijt aantekeningen er naast schrijven! Liever schrijven met whiteboard stiften? Kies dan voor whiteboard verf! De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden u veel gemak. Bovendien scheelt het ook weer flink in papier en kladblokken die u wellicht tussendoor nog eens kwijt raakt. Met een wand of ander oppervlak bedekt met magneetverf zal dit niet langer meer voorkomen!

Kies voor magneetverf bij Magneet-verf.nl!

Bent u ook enthousiast over alle mogelijkheden dat magneetverf uw huis, bedrijf of kantoor kan bieden? Dan bent u aan het juiste adres bij ons van Magneet-verf.nl. Wij vinden het zeer belangrijk dat al onze producten van goede kwaliteit zijn. Magnetische verf dient een unieke samenstelling te hebben die bij veel andere leveranciers toch gebrekkig bleken in de praktijk. Magneten vielen hierdoor van de muur, ondanks dat de verf op de juiste wijze was aangebracht. Wees verstandig en Opzoek naar magneetverf? Bestel deze magnetische verf bij Magneet-verf.nl!verspil geen tijd en geld aan slechte en spotgoedkope magneet verven die verkrijgbaar zijn. Wij van Magneet-verf.nl hebben alleen de beste varianten in ons assortiment opgenomen. Hierdoor weet u dus zeker dat u bij ons een goed product krijgt! Ze zijn uitgebreid getest en daardoor is de kwaliteit gegarandeerd. Bovendien vindt u op onze website diverse soorten magneten in allerlei kleuren en vormen, schildersbenodigdheden, betrouwbare krijt en whiteboard verven en geschikte voorbehandelingsmiddelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan eens onze webshop en lees onze handige blogs eens door, voor u begint met schilderen.

Voordelen magneetverf bestellen bij Magneet-verf.nl:

 • Unieke speciaal verf
 • Efficiënte samenstelling voor een magnetische muur
 • Overschilderbaar in elke kleur
 • Mogelijk om te overschilderen met whiteboard- of krijtverf
 • Perfect te combineren
 • Complete wanden mee bedekken, voor een groot oppervlak voor aantekeningen, speelwand, etc.
 • Praktisch en efficiënt
 • Gaat beschadigingen aan oppervlakten tegen
 • Voorkomt het kwijtraken van aantekeningen
 • Van de beste kwaliteit
 • Snelle levertijden
 • Hoge klantenbeoordelingen
 • Diverse benodigdheden uit voorraad leverbaar

Bent u nog opzoek naar een bijzondere speciaal verf waar u veel mogelijkheden mee creëert? Bestel dan nu magneetverf van hoge kwaliteit bij magneet-verf.nl! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.