Laat je lichaam en geest herstellen met een overspannen behandeling bij Els Keuning. Begrijp dit niet verkeerd. De behandeling van Els gaat juist voorkomen dat jouw klachten van overspannenheid verergeren of niet gaan plaatsvinden. Dergelijke klachten zou je al vroeg bij kunnen zijn als je de signalen herkent. Het is voor te stellen dat dit niet voor iedereen eenvoudig is. Veel denken dat het gewoon een kwestie van vermoeidheid is of verwijten het aan de drukke dag. Vaak is het echter een opstapeling van gebeurtenissen die lichamelijke en psychische klachten kunnen geven. Daarom is de overspannen behandeling bij Els Keuning een goede manier om tot een snel herstel te komen. Het fijne aan haar behandelingen is dat deze helemaal aangepast worden aan jouw behoefte. Dit is zeer effectief aangezien iedere klacht weer met andere methoden verholpen is. Geen een lichaam is hetzelfde en daarom weet Els Keuning met verschillende therapieën iedereen een overspannen behandeling te geven die aansluit bij de klachten. Lees meer informatie over haar aanpak op de website elskeuning.eu. Direct is te lezen hoe veelzijdig zij is en hoeveel soorten behandelingen zij aanbiedt. Mocht de ene therapie niet de juiste werking hebben, dan kan je bij Els gerust een andere behandeling proberen.

Een overspannen behandeling speciaal voor jou

Een van de voordelen is dat Els inmiddels jouw lichaam kent en je persoonlijkheid. Zo kan het ook voorkomen dat zij tijdens de overspannen behandeling inziet dat een andere methode beter bij je past. Maar mocht jij liever een andere therapie willen proberen, geef dit gerust aan. Of dit nou ter vervanging of ter aanvulling van je huidige therapie is. Bespreek het altijd met de therapeute. Is het toch niet wat je dacht? Ook geen probleem. De bedoeling is dat er uiteindelijk een overspannen behandeling wordt gegeven die jouw klachten wegnemen. Dat is het doel van jouw bezoeken bij Els Keuning, wat de manier ook daarvoor zal worden. Els denkt graag met je mee in de samenstelling van jouw therapie. In haar praktijk geeft zij de volgende massages en therapieën:

  • Voetreflexmassage
  • Chinreflex
  • Reflexologie
  • Moxa therapie
  • Scenar therapie

Ben je nog niet bekend met deze therapievormen? Gelukkig staat op elskeuning iedere overspannen behandeling beschreven. Deze informatie helpt je op weg in het vinden van de passende overspannen behandeling bij jouw klachten. Of om te bepalen of de therapie werkelijk iets voor jou is. Mogelijk dat de behandeling wel goed bij je past, maar je moet er zelf ook achter staan. Anders gaat de massage niet werken, hoe deskundig deze ook uitgevoerd wordt.

De eerste massage

Overspannenheid kan zich op meerdere manieren uiten. Wat het een veroorzaakt is niet altijd duidelijk. Het belangrijkste is dat je er zo snel mogelijk vanaf komt en er niet te lang mee rond blijft lopen. Als je er ondanks de uitgebreide informatie niet achter komt welke overspannen behandeling jou kan helpen, neem dan gerust contact op met Els Keuning. Je kan bij haar langsgaan voor een eerste afspraak. Tijdens het gesprek kan je meteen inschatten of je door Els geholpen wilt worden. Zodra je hier helemaal zeker van bent, dan kan je beginnen met jouw therapie. Welke manier je ook kiest, allemaal gaan ze helpen om tot rust te komen en een moment helemaal te ontspannen. Als jouw sessie voorbij is, kan ze je helpen aan bepaalde oefeningen om tot rust te komen. Rust en ontspanning leiden tot minder klachten als pijn of strakke spieren in je lichaam. Mocht je al rondlopen met nek- en rugproblemen, wacht dan niet te lang. Maak een afspraak voor een kennismaking met Els en een van haar behandelingen die jouw rust gaan geven.

Categories: