Al een tijdje zijn wij op zoek geweest naar een goede ontwikkelaar van onze nieuwe website. We hebben een website die al sinds 2009 draait en ondanks dat we destijds voor zeer geavanceerde technieken hebben gekozen, is de website nu na bijna 10 jaar toch wel verouderd. Er is in de loop der tijd ook weinig aan de website veranderd, omdat onze firma is opgenomen in een internationale groep, waarbij vanuit Frankrijk de budgetten zijn aangeschroefd voor verdere ontwikkelingen aan de website. Daar waar we vroeger zelf konden bepalen hoeveel geld we uitgaven aan onze website, hebben we nu te maken met toebedeelde budgetten en dat maakte de doorontwikkeling lastig. Nu hebben we echter groen licht gekregen voor een geheel nieuwe website en om die reden zijn wij op zoek gegaan naar een goede ontwikkelaar van professionele websites. RealGen is voor ons die ontwikkelaar geworden. We hebben hen ontdekt via www.realgen.nl en op deze website lazen we een goed verhaal over:

  • Het webdesign
  • De achterliggende techniek
  • De werkwijze
  • De vindbaarheid
  • Koppelingen met social media

Voor ons was dit een compleet plaatje en na RealGen en een andere partij uitgenodigd te hebben een voorstel uit te brengen, hebben we gekozen voor het goede en volledige voorstel dat RealGen ons heeft gedaan.

RealGen heeft een zeer professionele aanpak

Wij hebben op basis van de informatie die in het voorstel stond gekozen om met RealGen in zee te gaan. In dit voorstel stonden naast de prijzen, die naar onze mening prima zijn, vooral ook de stappen van het ontwikkelproces voor onze website. Het fijne hierin is dat RealGen de lead neemt, maar dat wij altijd gevraagd worden om input te geven. Op die manier wordt het mogelijk gemaakt om samen de perfecte website te ontwikkelen en dat is uiteindelijk ook gelukt. De basis in dit project ligt in het idee voor de website. Wij zijn een fabrikant en we leveren hoofdzakelijk aan dealers en groothandels. We hebben daarbij te maken met een achterliggend systeem, waarmee ook de content van onze website verspreid moet worden over de systemen van verschillende dealers. Dit is een op zichzelf staand systeem waar RealGen uitstekend omheen kon werken, zonder de functionaliteit ervan te verliezen. Dit was voor ons één van de belangrijkste randvoorwaarden voor de ontwikkeling van deze website. Een andere, voor ons zeer belangrijke functionaliteit is een dealer locator. Ook al zijn wij producent, toch wordt onze website ook door de eindgebruikers en wederverkopers gevonden. Wij leveren echter niet aan deze partijen en wanneer er dan geen goed alternatief wordt gevonden op onze website, komt dat klantonvriendelijk over. Dit heeft effect op de beeldvorming naar jouw merk toe. Onze reputatie staat daarmee op het spel en daarom is het belangrijk dat er een plek op de website is gekomen waarmee deze mensen eenvoudig kunnen zoeken naar adressen waar onze producten wel worden verkocht. RealGen heeft ook hier een simpele, maar zeer doeltreffende mogelijkheid voor bedacht.

Een prachtige tijdloze website

Bij het design van de website is gekeken naar verschillende belangrijke aspecten. Wij vinden een zogenaamde blonde website heel mooi. Dit betekent dat er veel wit gebruikt wordt en dat er daarnaast veel sfeerbeelden te vinden zijn op de website. De website is op die manier ontwikkeld, waarbij functionaliteit vanuit de techniek en het tijdloze webdesign hand in hand zijn gegaan. De website werkt moeiteloos responsive op alle apparaten en alle koppelingen die we wilden zijn ook toegevoegd. Ons eigen YouTube-kanaal met instructievideo’s is toegevoegd, maar op diverse plekken op de website is video ingezet om de juiste toon te zetten. Wij zijn uitermate tevreden over het werk dat RealGen ons geleverd heeft.

Categories: