Als je in een ongeluk terecht komt of ergens tegenaan rijdt, dan heb te maken met autoschade. Als de schade meevalt, dan kun je de autoschade laten repareren en daarna weer verder rijden in je wagen. Is de schade te extreem, dan wordt de auto vaak total loss verklaard en in dat geval doe je er goed aan om de sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Een sloopauto is namelijk nog altijd geld waard. Een sloopauto is nooit helemaal kapot. Een auto die total loss wordt verklaard is niet totaal vernield. Het is bij een auto die total loss wordt verklaard eerder zo dat het niet langer economisch verantwoord is om de auto nog te repareren. De auto is als het ware te ver heen. Maar dat wil niet zeggen dat elk onderdeel kapot is en onbruikbaar. Daarom is de sloopauto wel degelijk geld waard. Dat is uiteraard goed om te weten, want dat betekent dat het ook slim is om je sloopauto te verkopen. Maar het is natuurlijk niet per se makkelijk om je sloopauto te verkopen. Het is niet een auto die aan particulieren kan worden verkocht. Het is immers een auto die total loss is verklaard. Daarom dien je een partner te vinden die juist wel is geïnteresseerd in jouw sloopauto. Het zou hierbij ook mooi zijn als de sloopauto bij je thuis of bij de garage wordt opgehaald. Je kunt er zelf niet in rijden en om zelf een aanhangwagen te regelen waar je de auto op kwijt kunt is ook weer wat overdreven. Kies daarom voor de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Deze dienst komt jouw sloopauto namelijk ophalen waar jij wilt. Je hebt er dan zelf ook helemaal geen omkijken naar. Daarnaast krijg je direct een contant bedrag voor je sloopauto. Dus je bent een auto waar je niets meer hebt armer en een geldbedrag dat je ook echt kunt gebruiken rijker. Dat is wel zo prettig natuurlijk. Maar dat is nog niet alles. Zo is het ook zo dat de Nationale Sloopauto Ophaaldienst alles regelt wat betreft het vrijwaringsbewijs. Ook de nodige rompslomp rondom het afmelden van je auto bij de RdW en belastingdienst wordt geregeld door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Aangezien je het liefst natuurlijk zo snel mogelijk van je auto verlost wil zijn, is het goed om te weten dat je je sloopauto kunt verkopen zonder gedoe aan de Nationale Sloopauto Ophaaldienst.

Hoe werkt het wanneer ik mijn sloopauto wil verkopen?

Via de site van sloopautoverkopen.com kun je in een paar simpele stappen snel je sloopauto verkopen. Dit doe je door contact op te nemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst via het telefoonnummer op de website. Je kunt je auto dan aanmelden en vervolgens wordt je auto opgehaald op een moment dat het jou uitkomt. Op dat moment krijg je dus ter plaatse meteen in contanten uitbetaald.

Alles wijst zich vanzelf via de site

Op de site vind je eigenlijk alle informatie die je nodig hebt over sloopauto verkopen. Zo kun je via de verschillende onderwerpen meer te weten komen over: 

  • Sloopauto aanbieden
  • Sloopauto naar de sloperij brengen
  • Sloopauto laten ophalen
Categories: Autos und Motorräder