Toen dit jaar mijn manager werd ontslagen, kwam zijn plaats vrij en ik hoopte zijn functie over te nemen. Ik lag goed in de groep en presteerde al jaren goed, maar had weinig management ervaring. Gelukkig werd ik uiteindelijk uitgekozen en samen met mijn nieuwe baas besprak ik een aantal punten die ik moest verbeteren. Het leek ons het beste dat ik een cursus gesprekstechnieken zou volgen, zodat ik beter zou leren communiceren met met team. De eerste maanden moest ik veel leren, maar nu het team goed staat, vond ik het tijd worden om de cursus te volgen. Ik vond de website gesprekstechnieken.nl en zag dat hun cursus veel goede beoordelingen had ontvangen, daarom besloot ik om mij voor deze cursus in te schrijven. Afgelopen maandag was de cursusdag en ik heb erg veel geleerd op deze dag. Ik werk al een paar jaar in dit team en heb het werk altijd erg leuk gevonden, maar hoopte eigenlijk al een tijdje op een promotie. Het team presteerde al een tijdje niet goed en ik was een van de weinigen die het lukte om de targets te halen, daarom was het geen verrassing voor mij, dat mijn oude manager niet mocht blijven. Ik was erg blij toen ik werd uitgekozen voor zijn functie, maar besefte mij dat ik nog veel moest leren en verbeteren. Om goed te leren communiceren met mijn teamleden, mocht ik een cursus gesprekstechnieken volgen. Natuurlijk werkte ik al een tijd lang samen met de andere teamleden en moest ik vaak met hun communiceren, maar als manager praat je anders met teamleden. Ik had veel interesse in een cursus gesprekstechnieken en was benieuwd wat ik zou leren. De eerste paar maanden was ik voornamelijk bezig met het team en mijn nieuwe werkzaamheden, maar nu had ik eindelijk was meer tijd om een cursus te volgen.

Een goed beoordeelde cursus gesprekstechnieken uitgekozen

Toen ik online zocht naar opties voor een cursus gesprekstechnieken, vond ik verschillende bedrijven die een cursus Veel geleerd van een cursus gesprekstechniekenaanboden. Ik vergeleek de verschillende bedrijven en wat zij zouden behandelen en besloot om voor de cursus op gesprekstechnieken.nl te kiezen. Het bedrijf is verkozen tot beste opleider van Nederland en hun cursus heeft een zeer goede score. De onderwerpen die besproken zouden worden spraken mij erg aan en ik had het gevoel dat ik veel zou leren. Ik schreef mij in voor de eerstvolgende cursus gesprekstechnieken en die vond gelukkig al snel plaats.

Een leerzame cursusdag

Afgelopen maandag was ik naar de cursus gesprekstechnieken gegaan en ik ben blij dat ik het gevolgd heb. Ik heb op een dag ontzettend veel geleerd en kan de technieken en materie goed gebruiken. De leraar legde alles op een zeer duidelijke manier uit en de onderwerpen waren zeer goed uitgekozen. Ik weet zeker dat ik in de toekomst regelmatig de geleerde materie kan gebruiken en kan daarom deze cursus gesprekstechnieken aanraden.

  • Het bedrijf is verkozen tot beste opleider van Nederland
  • De cursus heeft een zeer goede score
  • De leraar legde goed uit en de materie was goed gekozen
  • De cursus was voor mij zeer leerzaam