Meer licht en ruimte in je huis, dat klinkt heerlijk toch? En dan heb ik het nog niet eens over het buitengevoel binnen halen en de waardevermeerdering van je huis. Weet je wat het leuke is? Het is makkelijker te realiseren dan je denkt, en nee je hoeft er niet voor je verhuizen. Met een serre aanbouw profiteer je in een keer van al deze voordelen!

Meer licht en ruimte in huis met een serre aanbouw

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en zodra het weer het toelaat zit ik dan ook te relaxen in mijn tuin. Helaas is er niets zo veranderlijk als het Hollandse weer, met als gevolg dat ik vaker binnen dan buiten zit. Op dat soort momenten baal ik daar best van. Dan mis ik dat ik niet meer licht in mijn huis heb en verlang ik naar het fijne buitengevoel. Daarnaast woon ik hier al 15 jaar, en door de jaren heen ben ik mijn huis eigenlijk ook ontgroeid. Je verzamelt toch steeds meer spullen, maar waar laat je die? Wat extra opbergruimte zou ik echt heel fijn vinden. Een, of meerdere, van deze dingen komen je vast wel bekend voor. Toch? Nu vertelde een vriendin van me enthousiast over de serre aanbouw die ze had laten plaatsen. Op haar vraag of het me leuk leek om te komen kijken, hoefde ik geen seconde na te denken: natuurlijk! Een serre aanbouw klonk wel als een mogelijke oplossing. En inderdaad, een stap in haar serre en ik was verkocht. Dit wil ik ook! Wat zijn de voordelen van een serre? Een serre aanbouw levert niet alleen jou, maar ook je huis behoorlijk wat voordelen op. Wacht dacht je van:

  • meer licht in huis
  • je haalt het buitengevoel naar binnen
  • je creëert meer ruimte
  • de waarde van je huis stijgt

Kortom, je vergroot je woongenot en de waarde van je huis neemt toe. Klinkt aantrekkelijk, toch? Daarnaast zijn er ontzettend veel mogelijkheden qua materialen, denk aan glas of kunststof, en vorm, bijvoorbeeld rechthoekig of rond. Hierdoor kun je een serre aanbouw helemaal naar jouw eigen wensen laten maken en heb je de keus om het zo goedkoop of zo duur te maken als je zelf wilt.

Ter Huurne BV.

Nu had ik de beslissing genomen dat ik graag een serre wilde, maar hoe nu verder? Zelf ben ik niet zo handig dat ik ‘even’ een serre bouw, en ook in mijn familie- en vriendenkring ken ik niemand die me hierbij kon helpen. Na wat research op internet, in combinatie met de goede ervaring van mijn vriendin, kwam ik bij het bedrijf Ter Huurne – Serres en Glassystemen terecht. Na mijn eerste afspraak wist ik gelijk dat dit het bedrijf is waaraan ik de serre aanbouw toevertrouw. Het voelde gelijk heel goed omdat ze hebben verstand van zaken hebben, ze zijn vriendelijk, eerlijk en oprecht; precies waar ik van houd en wat ik belangrijk vind. In het hele proces van het samenstellen van de serre van mijn dromen hebben ze me ontzettend goed geadviseerd en begeleid. Met het fantastische resultaat dat ik binnenkort heerlijk kan genieten van meer licht en ruimte in mijn huis. Straks profiteer ik van meer woongenot, zonder dat ik op zoek hoef te gaan naar een ander huis. Binnenkort is het zover, dan begint de bouw van mijn serre. Ik kan bijna niet wachten en ik verheug me er echt ontzettend op. Vind je een verhuizing te drastisch, maar wil je wel meer ruimte en/of licht in huis? Dan raad ik je zeker aan om een serre aanbouw bij terhuurnebv.nl te overwegen!

Categories: Nachrichten