Al jaren gaan wij met een groep vriendinnen op fietsvakantie in Twente, en overnachten dan in hotel ‘t Kruisselt (https://www.kruisselt.nl.) Elk jaar in juni willen we er even tussenuit met z’n vieren, en omdat we niet zo’n groot budget hebben is een fietsvakantie in Twente ideaal. De eerste keer dat we in Twente gingen fietsen werden we verliefd op de prachtige regio. Het mag dan Nederland zijn, maar gezien de natuur kijk je daar echt je ogen uit! Op de fiets kun je je relatief snel bewegen (in verhouding tot wandelen) en je kunt dus hele diverse routes afleggen, langs allerlei gezellige dorpjes. We hebben er in de afgelopen jaren al heel wat gezien. Soms fietsen we een keer een zelfde route als het jaar ervoor, omdat deze zo goed bevallen was, of we wisten dat er daar een heel leuk bakkerijtje of cadeauwinkeltje zat. Ondanks dat we de route al kennen is de ervaring dan toch net zo leuk als het jaar ervoor. De natuur blijft ons verrassen en we kijken altijd onze ogen uit. We gaan dan ook nog steeds elk jaar met veel plezier opnieuw op fietsvakantie in Twente.

Waarom je fietsvakantie in Twente boeken bij hotel ‘t Kruisselt?

Omdat we het leuk vinden om op vakantie te gaan, maar ons tegelijkertijd graag thuis voelen hebben we al een paar keer hetzelfde hotel geboekt. Hotel ‘t Kruisselt is ons namelijk al meerder keren heel goed bevallen. De redenen waarom we dit zo’n fijne plek vinden:
  • Er liggen veel mooie fietsroutes rondom het hotel.
  • De kamers zijn heel sfeervol ingericht.
  • Je kunt er onbeperkt en gratis gebruik maken van hun fietsen met 8 versnellingen.
  • De bedden zijn erg comfortabel.
  • Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en het diner altijd goed verzorgd.
  • Ze hebben een binnenzwembad waar het ‘s avonds goed vertoeven is.
Zoals je ziet biedt hotel ‘t Kruisselt ontzettend veel fijne faciliteiten voor een paar dagen op fietsvakantie in Twente, en je zult wel begrijpen waarom we er zo graag terugkomen. We waren oorspronkelijk op zoek naar een hotel met fietsverhuur, maar dit hotel biedt zoveel méér dan dat, dat het niet moeilijk was om te beslissen waar we zouden overnachten. We zijn er nu al vier keer geweest en onze fietsvakantie in Twente was keer op keer geslaagd door ons comfortabele verblijf en de vele extra’s die het hotel biedt.

Slim op reis: hoe plan je je fietstrip?

Wij gaan vrijwel altijd op pad met een route vanuit hotel ‘t Kruisselt. We vinden het fijn om ons tijdens onze fietsvakantie in Twente aan een route te houden omdat het moeilijk is om deze zelf uit te stippelen. We weten immers niet waar de mooiste plekjes en fietspaden te vinden zijn. Bijna altijd nemen we zelf lunch mee, we smeren wat boterhammen en stoppen fruit in onze tas. Maar als je dit niet wilt kun je vrijwel altijd onderweg gezellig gaan lunchen in een van de sfeervolle zaakjes op de route. Twente heeft er genoeg! En met de luxe fietsen van hotel ‘t Kruisselt fiets je comfortabel en vlot. Onze fietsvakantie in Twente is hierdoor al jaren een succes!

Categories: Urlaub und Erholung