Al eens gehoord van bureaustoelmatten? Deze handige artikelen kunnen veel voordelen met zich meebrengen. Wie weet is het ook wat voor u. Om dat te bepalen is het eerst van belang om te weten waarvoor een bureaustoelmat precies gebruikt wordt. Ook is het handig om te weten wat voor soorten matten u kunt kopen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt een bureaustoelmat gebruikt in combinatie met bureaustoelen. De matten zijn bedoeld om onder een bureaustoel te leggen, met aan alle kanten voldoende ruimte rondom de stoel. Om te beslissen of u ook een bureaustoelmat nodig zou hebben, zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. De keuze ligt onder andere aan het type bureaustoel dat u heeft. Over het algemeen hebben bureaustoelen wieltjes, maar dat is niet altijd het geval. In sommige gevallen lijkt een bureaustoel meer op andere stoelen; met poten zonder wieltjes. Mocht u een stoel zonder wieltjes hebben, dan kunt u ook gewoon viltjes plaatsen onder de stoelpoten. Bureaustoelmatten worden vooral gebruikt vanwege de wielen die over de vloer rollen en zo slijtage of beschadiging kunnen veroorzaken. Of een stoel nou wieltjes heeft of niet; ook de ondergrond speelt mee in het besluit. Heeft u een kostbare vloer die (makkelijk) kan beschadigen? Dan wordt een mat zeker aangeraden.

Welke bureaustoelmat past bij mijn vloer?

Per type vloer dat in een vertrek ligt, wordt een ander soort bureaustoelmat aangeraden. Voordat u een mat aanschaft, is het belangrijk om te achterhalen wat voor soort mat u nodig heeft voor uw situatie. Het verschil zit hem vooral in de hardheid van de vloer. Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden hoe glad een ondergrond is. Bureaustoelmatten bestaan vanwege de verschillende soorten vloeren uit andere materialen. Zo kunt u kiezen uit een bureaustoelmat van PVC of van Polycarb. Staat uw bureaustoel op een harde vloer, dan kunt u met een simpele mat al voldoende ondersteuning en bescherming bieden. De harde ondergrond zal niet zo snel beschadigen en u heeft aan een standaard bureaustoelmat daarom al genoeg. Afhankelijk van de grootte van de stoel kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. Kies bijvoorbeeld 90×120 cm of 120×150 cm. U kunt de afmetingen kiezen door te meten hoe ver de wielen uit elkaar staan en hoe groot het oppervlak is waarover gereden zal worden. Heeft u in uw woning tapijt liggen, dan is het goed om een iets stevigere mat aan te schaffen. Vanwege de zachte ondergrond moet de beschermlaag dik en stevig genoeg zijn. Heeft u een gladde vloer? Dan is het ook mogelijk om een antislipmat te kopen. Op die manier weet u zeker dat alles op zijn plaats blijft liggen.

Waarom online bestellen bij de Bureaustoel Discounter?

Zodra u precies weet wat voor bureaustoelmat u nodig heeft voor in uw woning, kunt u producten van verschillende aanbieders met elkaar gaan vergelijken. Voor voordelige artikelen is de Bureaustoel Discounter uiteraard een goede plek om te kijken. Bij deze aanbieder is het bovendien mogelijk om online te bestellen. Zo hoeft u zelf niet te gaan sjouwen met de grote, vrij zware bureaustoelmat. Er zijn verschillende voordelen van bestellen via Bureaustoeldiscounter.nl. Zo profiteert u onder andere van:

  • Bijzonder voordelige prijzen. Een bureaustoelmat is al verkrijgbaar vanaf € 29,95
  • Gratis verzending van bestellingen al vanaf € 10
  • Bijzonder snelle levering. Wanneer u voor 17.00 bestelt, heeft u het artikel de volgende dag al in huis
  • Veilig online shoppen dankzij erkende, betrouwbare betaalmethodes

Naast bureaustoelmatten kunt u bij de Bureaustoel Discounter uiteraard ook terecht voor stoelen, bureaus en accessoires. U vindt het complete aanbod voor uw kantoor op Bureaustoeldiscounter.nl.

Categories: Nachrichten