Er zijn vele manieren waarop je je huis een gezellig gevoel kunt geven. De meeste mensen gaan aan de slag met mooie sfeermakers zoals kussens, kaarsjes en kunst aan de muur. Maar heb je al eens gedacht aan een aroma vernevelaar van Living Zenzes? Dit is een ingenieus apparaatje dat een subtiele geur verspreidt op het moment dat hij aan staat. we weten allemaal dat mooie accessoires in huis kunnen bijdragen aan de sfeer, maar als je er goed over nadenkt weet je dat ook geur heel veel doet. Denk maar eens aan frisgewassen lakens, die zijn veel fijner om onder te slapen omdat ze zo lekker ruiken, en die verse bos bloemen op de keukentafel ruiken ook heerlijk! Dat maakt de ruimte meteen stukken gezelliger, vind je niet? het idee dat geur, of dat nu van bloemen, zeep of een moderne aroma vernevelaar komt, bijdraagt aan sfeer en een gevoel van thuis is al eeuwenoud. Een prettige geur doet mensen namelijk denken (of aannemen) dat een huis heel schoon is, en dat voelt nu eenmaal een stuk fijner. Schoon wil zeggen hygiënisch en verzorgd. Dit is iets dat zowel geldt voor mensen als voor hun woning. Maar als je niet altijd evenveel zin hebt om te poetsen als je bezoek krijgt, of je hebt het er simpelweg veel te druk voor dan is het slim om op zo’n moment een aroma vernevelaar in te zetten met een zelfgekozen geurtje erin. Je huis ruikt dan meteen lekker fris en je gasten voelen zich bovendien op hun gemak. 

Een aroma vernevelaar met design uiterlijk

Als je een modern huis hebt wil je natuurlijk niet zomaar elke aroma vernevelaar op je salontafel of wandmeubel zetten. Bij de bouwmarkt en zelfs in de supermarkt vindt je meer dan genoeg opties zoals apparaatjes die je in het stopcontact kunt steken en potjes met vloeistof waar je houten stokjes in zet. Wil je echter een exemplaar dat er ook nog eens mooi uitziet dan moet je eens op de website van Living Zenzes kijken. Daar vind je een grote collectie vernevelaars die wellicht ietwat duurder zijn, maar een prachtig design uiterlijk hebben. Het zijn ware eyecatchers in je woonkamer of slaapkamer. Ze hebben ze in verschillende kleuren en vormen, zoals:

  • De Tulp; een aroma vernevelaar in de vorm van een vaas, in zowel licht als donker hout.
  • De Acacia; Een soort druppelvorm, verkrijgbaar in 4 kleuren.
  • De Erica; Een donutvorm, heel strak en minimalistisch, verkrijgbaar in 9 kleuren.

Naast bovenstaande vormen hebben ze nog een aantal mooie exemplaren, allemaal even modern en van de mooiste houtsoorten en -kleuren. 

Sfeer in een handomdraai

Dus als u graag wat meer sfeer in uw huis wilt, denk dan eens aan een moderne aroma vernevelaar van living Zenzes. Dit is een ware eyecatcher in uw interieur en bovendien vernevelt hij op ingenieuze wijze de fijnste geurtjes uw huis in. Het zal er voortaan altijd schoon en fris ruiken, ook al is dat niet te alle tijden het geval. Een geur diffuser van LivingZenzes.nl is een cadeautje voor uw zintuigen. Doe uzelf en uw huisgenoten er een cadeau! U zult er geen spijt van krijgen! 

Categories: