Tien maanden geleden ben ik begonnen met een nieuwe baan in een bedrijf in Amsterdam. Het is een tijdelijke opdracht en na een jaar loopt het contract af. Ik had al gevraagd of er daarna een andere opdracht zou zijn die ik kan doen, maar mijn baas kon dat op dit moment nog niet zeggen. Het leek mij het beste om alvast naar vacatures in Amsterdam te zoeken, zodat ik voor de zekerheid al een baan kan zoeken. Op de website timing vond ik veel leuke vacatures en volgende week heb ik een gesprek bij een bedrijf. Vorig jaar zocht ik ook al naar een nieuwe baan en was het een vriend van mij die aangaf dat er een functie vrijkwam op zijn werk. Op zijn werk wilden zij een team opzetten om achterstallig werk bij te werken. Ik was toen net klaar met mijn studie en wist eigenlijk nog niet goed wat ik wilde gaan doen. De functie is bij een groot internationaal bedrijf en het leek mij een goede plek om bij zo een soort bedrijf te starten. Na een sollicitatiegesprek werd ik aangenomen, maar zij vertelden mij wel dat het project voor slechts een jaar zou zijn. Ik vond dat niet erg en hoefde ook niet meer zelf naar vacatures in Amsterdam te zoeken, want ik kon bijna direct beginnen. Bij dit bedrijf heb ik de afgelopen tien maanden met veel plezier gewerkt. De opdrachten zijn niet zo moeilijk, maar het bedrijf vind ik erg leuk en ik heb veel leuke collega’s. Ik wil het liefste bij het bedrijf blijven, want ik zit hier goed op mijn plaats, maar mijn baas weet niet of er straks ruimte is. Aangezien ik nog slechts twee maanden over heb, leek het mij verstandig om alvast naar nieuwe vacatures in Amsterdam te zoeken.

Een website met veel vacatures in Amsterdam

Twee weken geleden begon ik online te zoeken naar vacatures in Amsterdam en vond verschillende websites. De website van het bedrijf timing viel mij direct op. Op deze websites staan er veel vacatures en je kan gemakkelijk zoeken op regio, stad, of het soort werk. Ik zag al snel verschillende leuke vacatures en eentje sprak mij het meeste aan. Ik besloot om te reageren en mijn cv op te sturen. De volgende dag werd ik al gebeld door een medewerker van timing. Ik legde uit dat ik nog twee maanden een baan had, maar dat ik nu al vacatures in Amsterdam aan het bekijken was, zodat ik daarna direct kon beginnen. Hij vond mij een goede match en zou contact opnemen met het bedrijf.

Langs voor het eerste gesprek

Twee dagen later werd ik wederom gebeld door de medewerker van timing en hij gaf aan dat ik langs kan komen voor een gesprek volgende week. Ik was zeer onder de indruk dat dit bedrijf alles zo snel kon regelen. Ik raad de website van timing.nl aan voor het zoeken naar vacatures in Amsterdam.

  • Op de website kan je gemakkelijk zoeken
  • Ik vond veel leuke vacatures in Amsterdam
  • De volgende dag werd er al contact met mij opgenomen
  • Dit bedrijf regelde snel een sollicitatiegesprek voor mij 
Categories: Nachrichten