Mijn opa was vroeger een kaasboer, hij handelde in vele verschillende soorten kaas en deed dat bijna zijn hele leven. De kaas lag opgeslagen in een oud pakhuis. Mijn opa verkocht uiteindelijk zijn bedrijf, maar hield wel het pakhuis. Vlak voor zijn overlijden besloten mijn ouders om het pakhuis te kopen. Ze wilden graag het pakhuis in de familie houden en op deze manier kon er gemakkelijk een overeenkomst worden gemaakt. Het pakhuis staat in een prachtig gedeelte van een oud stadje. Het pakhuis zelf is niet alleen mooi, maar ook het uitzicht is geweldig. Mijn ouders hadden als droom om ooit in het pakhuis te gaan wonen. Maar het ombouwen naar een huis zou een grote klus worden, niet alleen omdat de bestemming zou moeten worden aangepast, maar ook omdat veel delen in slechte staat waren. Mijn ouders wisten dat zo een grote verbouwing veel geld zou kosten en dat hadden ze niet na de aankoop. Daarom besloten ze om eerst gedeeltes te verhuren als opslag aan ondernemers. Dit zorgde ervoor dat ze het benodigde bedrag konden sparen, zodat ze later alsnog konden verbouwen. Vorig jaar was eindelijk het moment daar dat ze wilden gaan verbouwen. Ze hadden jarenlang inkomsten gehad voor de verhuur en hadden nu het benodigde bedrag. De wens om er te gaan wonen was nog steeds aanwezig en ze lieten een bouwtekening maken van wat ze in gedachten hadden. De architect zei dat het misschien verstandig was om een bouwbegeleider aan te nemen, dit kon met zo een groot project veel geld schelen. Maar wat kost een bouwbegeleider? Om te zien of een bouwbegeleider daadwerkelijk geld kan besparen, dan moesten ze wel weten wat kost een bouwbegeleider.

Bij BBAN weten ze wat kost een bouwbegeleider

Om erachter te komen wat kost een bouwbegeleider, besloten ze om verschillende bedrijven te benaderen. Via bban.nl kwamen ze uit bij BBAN bouwbegeleiding. Hier konden ze een adviseur spreken over de verschillende mogelijkheden. Ze konden er voor kiezen om alleen hulp te hebben bij een bouwplan, of bij de hele verbouwing, van begin tot einde. Wat kost een bouwbegeleider was ook afhankelijk van hoeveel hulp ze wilden. Zij wilden graag begeleiding tijdens alle stappen van de verbouwing, zodat alles zonder problemen zou verlopen. Daarnaast hadden ze ook veel contact met verschillende partijen, zoals aannemers en konden met hun voordelige tarieven afspreken. Na het gesprek besloten mijn ouders om in zee te gaan met BBAN bouwbegeleiding. De verbouwing van het pakhuis verliep erg goed. Tijdens de verbouwing werden ze netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Mijn ouders zijn erg blij met hoe het pakhuis is getransformeerd en wonen er nu met veel plezier.   

Een bouwbegeleider heeft veel voordelen

Wat kost een bouwbegeleider is afhankelijk van een aantal verschillende zaken, wil je alleen een begeleider voor een bouwplan, of ook voor alle stappen tijdens de uitvoering. Om erachter te komen wat kost een bouwbegeleider hadden mijn ouders BBAN bouwbegeleiding ingeschakeld. Zij konden voor mijn ouders de hele verbouwing begeleiden van begin tot oplevering. Wat kost een bouwbegeleider is verschillend per project, maar voor mijn ouders heeft het ook veel kosten bespaard. De bouwbegeleider kon veel zorgen uit de handen van mijn ouders nemen en ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verliep. Ook nadat de verbouwing was afgerond controleerde de bouwbegeleider of alles daadwerkelijk goed was uitgevoerd. Hij zag dat een aantal dingen niet perfect waren afgerond en zorgde ervoor dat dit alsnog werd hersteld. Het voordeel van een bouwbegeleider is:

  • Dat er alleen met betrouwbare partijen wordt samengewerkt
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over de verbouwing
  • Dat er scherpe tarieven kunnen worden afgesproken met vaklui
Categories: Nachrichten