Wat te doen als je iPhone geblokkeerd is?Toen ik laatst even naar de supermarkt ging, heb ik mijn zoontje even voor de televisie gezet omdat ik binnen tien minuten weer terug zou zijn. Toen ik even later weer de woonkamer inliep, zag ik dat hij met mijn iPhone aan het spelen was. Ik meende dat dit geen kwaad kon, maar toen ik mijn telefoon weer in handen kreeg, zag ik dat mijn iPhone geblokkeerd was. Het was namelijk zo dat mijn zoontje was gaan spelen met de beveiligingscode en dat had ertoe geleid dat de iPhone geblokkeerd was. Ik moest vele miljoenen minuten wachten voordat mijn telefoon weer in de oude staat gebracht zou worden en ik baalde ontzettend. Als je iPhone geblokkeerd is, kun je deze namelijk niet gebruiken. Zoals heel veel mensen, kan ik niet lang zonder telefoon en ik ben dan ook meteen gaan kijken wat ik kon doen en wat ik moest doen wanneer je iPhone geblokkeerd is. Ik heb gezien dat er op het internet allerlei verschillende tips worden gegeven. Dat was niet per se waar ik naar op zoek was want ik wilde namelijk de gouden tip vinden voor wanneer je iPhone geblokkeerd is. Ik ben daarom gaan kijken op diverse fora om te zien wat mensen daar aanraden om te doen wanneer je iPhone geblokkeerd is. Ik heb heel veel handige sites gevonden, maar slechts op een site zag ik een tip staan waar ik echt wat aan had. Hier las ik namelijk dat wanneer je iPhone geblokkeerd is, je een keer naar de site van GSMerz4ute gaan. Op deze site kun je namelijk heel goede tips vinden voor wanneer je iPhone geblokkeerd is. Ik ben daarom meteen op deze pagina gaan kijken en ik zag meteen een foto van een telefoon die dezelfde boodschap verkondigde als dat mijn telefoon deed. Dat zag er dus meteen hoopvol uit en ik ben meteen gaan kijken wat ik hier allemaal aan handige tips kon vinden voor het geval waarin je iPhone geblokkeerd is.

Hier las ik wat ik moest doen nadat mijn iPhone geblokkeerd was

Toen ik op de site ging kijken naar de mogelijkheden om het probleem op te lossen dat ontstaan was nadat mijn iPhone geblokkeerd was, las ik dat ik mijn telefoon moest gaan resetten. Wanneer je dit namelijk doet, kun je er daarna zeker van zijn dat je je telefoon weer kunt opstarten. Het probleem is echter wel dat je dan al je data kwijt bent. Dat was niet per se waar ik naar op zoek was, maar gelukkig had ik in iTunes een update gemaakt van mijn gegevens. Ik hoefde dus niet in paniek te raken nu mijn iPhone geblokkeerd was.

Mijn probleem is weer opgelost

Ik heb de instructies opgevolgd zoals deze op de site werden gegeven en inmiddels kan ik mijn telefoon weer gebruiken. Ik ben blij dat ik deze pagina heb gevonden en kan hem iedereen aanraden. Kortom:

  • Deze site was heel erg nuttig voor mij
  • Ik vond hier de gouden tip
  • Ik raad iedereen deze pagina van harte aan

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven.

Categories: Nachrichten