Bij ons bedrijf is het heel belangrijk dat wij weten wat onze medewerkers gepresteerd hebben. Als wij hen namelijk een bonus willen uitkeren, dan moeten wij wel weten waar wij deze bonus op moeten baseren. Dit kan namelijk geen natte vinger werk zijn want anders kost dit ons alleen maar geld. Wij hebben daarom besloten om met een ander beoordelingssysteem te gaan werken omdat wij altijd nog met een heel ouderwets beoordelingssysteem werkten. Dit was zelfs zo ouderwets dat wij alles nog op papier moesten bijhouden aan de hand van een aantal punten die ook niet meer van deze tijd waren. Zo gingen de vragen er niet eens vanuit dat men tegenwoordig met de computer werkt en dus was dit beoordelingssysteem altijd het lachtertje van ons bedrijf. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens een goed en modern beoordelingssysteem konden vinden en wij hebben toen heel veel bedrijven benaderd om te bekijken wat zij ons allemaal te bieden hadden. Wij hadden al snel in de gaten dat wij een keer naar de mensen van trakstar zouden moeten gaan omdat wij op het internet heel goede beoordelingen lazen over het beoordelingssysteem dat zij aanboden. Dat bood veel hoop en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om hier een keer met een specialist in gesprek te gaan. Als wij namelijk even met een van deze mensen konden overleggen wat onze wensen waren en wat zij te bieden hadden, dan konden wij snel achterhalen of hun beoordelingssysteem goed was voor ons bedrijf of niet. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om even iemand te spreken te krijgen en wij vonden op hun site de juiste contactgegevens. Wij hebben toen met een medewerker gesproken die ons heel goed heeft voorgelicht over het beoordelingssysteem dat zij kunnen leveren. Wij vonden dit heel interessant om te horen en wij hebben daarom uiteindelijk ook besloten om met het beoordelingssysteem van dit bedrijf te gaan werken. Daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad want wij merken dat wij de prestaties van onze mensen nu heel veel beter kunnen bijhouden. Dat is heel prettig want op deze manier kunnen wij ook veel beter bonussen uitkeren. 

Dit beoordelingssysteem hadden wij eerder moeten hebben

Wij werken nu al een tijd met ons nieuwe beoordelingssysteem en dat bevalt ons heel erg goed. Het is namelijk zo dat wij hier heel veel baat bij hebben. Het systeem werkt namelijk snel en ook heel nauwkeurig. Wij kunnen dus nu eenvoudig zien wat iemand in februari heeft gepresteerd terwijl het nu al november is. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij zijn daarom heel tevreden over dit beoordelingssysteem. 

Wilt u ook overstappen? 

Mocht ik u enthousiast hebben gemaakt met mijn verhaal, dan raad ik u aan om even naar de site van trakstar.nl te gaan kijken omdat:

  • U hier kunt zien wat dit bedrijf allemaal voor u kan doen
  • U kunt zien hoe dit systeem precies werkt 
  • U het systeem hier kunt bestellen 

Ik kan u dit systeem sterk aanraden omdat wij het namelijk met veel plezier gebruiken. 

Categories: Nachrichten