Vorige week was ik bij mij thuis in de schuur aan het werk, toen ik ineens een rare lucht rook. Ik had geen idee waar deze lucht vandaan kon komen, maa ik had al snel in de gaten dat er iets niet in de haak was. Ik ben daarom gaan kijken naar waar deze lucht vandaan kon komen en al snel zag ik dat mijn trafo het begeven had. Dat was ook niet geheel verwonderlijk want de trafo die ik had was al heel oud en ik had eigenlijk al veel eerder verwacht dat deze trafo het ooit zou begeven. Omdat mijn installatie niet zonder goede trafo kan functioneren, ben ik een keer gaan kijken of ik ergens op korte termijn een goede trafo kon bestellen. Ik heb toen heel lang moeten zoeken, maar uiteindelijk ben ik bij een bedrijf terechtgekomen dat mij heel goed heeft weten te helpen. Ik ben namelijk op de site van eti.nl terechtgekomen. Deze site werd mij aangeraden door een collega die al heel vaak een trafo via deze site had ingeslagen. Hij moet namelijk heel vaak voor zijn klanten een trafo installeren en hij vertelde mij dat wanneer ik een trafo kocht via de site van eti.nl, ik er altijd zeker van kon zijn dat ik een goede koop zou doen. Dat klonk mij natuurlijk heel goed in de oren en ik ben gaan kijken hoeveel ik zou moeten betalen voor de trafo die ik via deze site kon kopen. Ik heb gezien dat de prijzen van deze site heel erg meevielen en dat het zeer de moeite waard was om hier een bestelling te plaatsen. Ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst want ik las ook dat ik mijn trafo al binnen een week in huis kon hebben. Dat was ideaal want ik had ook geen zin om heel lang zonder goede trafo te moeten zitten. Ik heb daarom een bestelling geplaatst en nog geen vijf dagen later belde de postbode al bij mij aan om mij mijn trafo te overhandigen. Dat was heel prettig omdat ik op deze manier meteen mijn nieuwe trafo kon gaan installeren. 

Deze trafo was een goede aankoop

Ik heb de trafo inmiddels geïnstalleerd en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop. Alles werkt weer naar behoren en dat alles voor een zeer zacht prijsje. Ik heb de site van eti.nl daarom ook meteen onder mijn favorieten opgeslagen want je kunt hier heel veel voordeel pakken zonder dat je inlevert op de kwaliteit van de producten. Ik heb nu al een aantal keer weer onderdelen besteld die ik nodig had en iedere keer ben ik weer zeer tevreden. 

Bekijk het aanbod ook een keer

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar het aanbod van deze site, kom dan ook een keer op de site van dit bedrijf kijken. U zult zien dat u hier:

  • Heel veel onderdelen kunt kopen 
  • nooit meer hoeft te betalen dan nodig is
  • u uw bestelling altijd snel in huis heeft

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb en ik hoop hier nog vaak iets te mogen bestellen. 

Categories: Nachrichten