Talloze experts uit het bedrijfsleven laten zich inhuren als gastspreker. Een gastspreker inhuren is een mooie manier uw evenement wat meer glans te geven en een inspirerende middag te organiseren, bijvoorbeeld voor werknemers, collega’s of klanten. Als u een gastspreker wilt inhuren zult u uiteraard op zoek zijn naar een spreker die past bij uw bedrijf, uw visie en uw evenement. Een gastspreker die in veel sectoren en omgevingen past is Jesse van Doren. Deze jonge, veelzijdige ondernemer is oprichter van maar liefst vier bedrijven en biedt zich aan om op uw evenement te komen spreken. Waarover zal hij het dan hebben? Dat is uiteraard nooit te voorspellen, maar Jesse is expert op het gebied van:

  • ondernemerschap
  • digital marketing
  • data analyse
  • innovaties

Juist als uw evenement bezocht zal worden door ondernemers uit uiteenlopende sectoren is Jesse van Doren een uitstekende keuze. Hij ziet het als zijn persoonlijke missie om mensen te verbinden. Wat is er nu mooier dan een gastspreker inhuren die juist dit voor ogen heeft? Jesse van Doren is te boeken via zijn website, waar u ook meer informatie over zijn achtergrond vindt.

Gastspreker inhuren voor evenement

Als u een gastspreker wilt inhuren voor uw evenement wilt u dit ruim van tevoren doen. Zo kunt u uw Wilt u een inspirerende gastspreker inhuren?gasten laten weten dat er een inspirerende spreker zal zijn, of dat u een gastspreker zult inhuren. Het is uiteraard aan u of u al wilt aankondigen wie dit is. Soms is het ook de moeite waard een ‘mystery guest’ op uw affiche of uitnodiging te zetten. Een bekende gastspreker inhuren kan echter ook nog meer interesse wekken voor uw evenement. Daarnaast wilt u op tijd boeken omdat populaire gastsprekers vaak drukbezet zijn. Dat geldt ook voor Jesse van Doren. Hij biedt zich niet alleen aan als gastspreker maar is ook druk met zijn bedrijven. Hij heeft op jonge leeftijd al voor honderden toonaangevende bedrijven gewerkt. Uiteraard is zijn tijd kostbaar, dus benader een gastspreker zoals Jesse van Doren altijd op tijd. Met de meeste gastsprekers zijn uitstekende afspraken te maken, bijvoorbeeld over het doel van het evenement, het tijdstip en de locatie. Het verschilt per spreker hoeveel afspraken er zijn te maken over de inhoud van de presentatie of speech. Natuurlijk wilt u als organisator een bepaalde boodschap overbrengen. Als u Jesse van Doren inhuurt kunt u uw publiek verrassen met kennis over innovaties op het gebied van digital marketing en online innovaties, maar ook met nieuwtjes over data analyse. Daarom is een middag met Jesse van Doren ook perfect voor de professionele omgeving waar collega’s werken aan dit soort thema’s. Een gastspreker inhuren is een perfecte mogelijkheid voor u als werkgever, om uw personeel nieuwe inspiratie en inzichten te geven.

Honorarium

Een gastspreker inhuren gebeurt altijd tegen een vast honorarium. Voor de kosten van het inhuren van een gastspreker kunt u altijd contact opnemen met de agent van de spreker of de spreker zelf. Kijk voor meer informatie over Jesse van Doren op zijn website en neem contact op voor informatie over Jesse als gastspreker. Online is bovendien videomateriaal te vinden waar u een goede indruk krijgt van zijn excellente kwaliteiten als inspirerend spreker.

https://www.jessevandoren.com/

Categories: Nachrichten