Ons bedrijf produceert iedere maand een hele hoop afval. Dat is een groot probleem omdat wij namelijk niet een heel groot erf hebben en daarom kunnen wij niet eindeloos containers blijven neerzetten. Bovendien is het ook niet fijn om je erf vol met containers te hebben staan omdat dit ook zorgt dat het erf gaat stinken. Vandaar dat wij onlangs gekeken hebben of er mogelijkheden waren om een ondergrondse container te laten plaatsen. Dit zou voor ons heel ideaal kunnen zijn want als wij namelijk een ondergrondse container konden laten plaatsen, zou dat voor ons heel veel ruimte opleveren en bovendien zouden wij iets kunnen doen aan de stank die meestal met een normale container komt. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste konden gaan kijken voor een ondergrondse container en wij hebben toen al heel snel besloten dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken. Hier hebben wij al veel vaker oplossingen voor onze problemen gevonden en het was dan ook om die reden dat wij graag wilden zien wat er allemaal mogelijk was om een ondergrondse container aan te schaffen. Wij hebben diverse bedrijven gevonden die ons aan een ondergrondse container konden helpen, maar wij waren het meest onder de indruk van de mogelijkheden die wij vonden via de site van milieuservicenederland.nl. Deze site heeft alles wat je nodig hebt om een goede ondergrondse container te bestellen en wij hebben dan ook met veel interesse de mogelijkheden van dit bedrijf bekeken. Wij hadden al snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk heel goede zaken konden doen en wij waren blij dat wij deze site gevonden hadden. Wij hebben besloten om even contact op te nemen met een van de mensen van dit bedrijf zodat deze ons kon vertellen wat wij precies moesten doen om een ondergrondse container te plaatsen. Ik kan u zeggen dat wij een heel prettig gesprek hebben gevoerd waarin ons heel goed is uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Wij hebben op deze manier een ondergrondse container kunnen realiseren en daar zijn wij heel erg blij mee. 

Wij zijn blij met onze ondergrondse container

Wij hadden gevreesd dat wij lang zouden moeten wachten op de aanleg van onze ondergrondse container, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn. Het was namelijk zo dat toen wij eenmaal hadden aangegeven bij de mensen van milieuservicenederland.nl dat wij graag een ondergrondse container wilden plaatsen, zij ons meteen zijn gaan helpen. Inmiddels gebruiken wij de container al een tijdje en dat bevalt ons heel erg goed. 

Wij hebben de juiste keus gemaakt

Wij zijn blij dat wij inmiddels een ondergrondse container bij ons op het erf hebben staan omdat wij nu vele meer afval kwijt kunnen terwijl wij ook van de stank van het afval af zijn. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met dit bedrijf 
  • Wij kunnen nu veel meer afval afvoeren 
  • Wij zijn verlost van de stank die meestal van ons afval kwam

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Het adres is milieuservicenederland.nl.                                 

Categories: Nachrichten