Wanneer u voornemens bent om plafond renovatie te laten uitvoeren, dan bent u op zoek naar een vakman die precies weet hoe een goed en strak plafond bij u kan worden gecreëerd. Plafond renovatie betekent dat u uw oude plafond niet vervangt, maar dat u met bepaalde aanpassingen het huidige plafond kunt behouden. Dit brengt vele voordelen met zich mee, ten opzichte van het vervangen van uw plafond.

  • Het is voordeliger
  • Het kan op vrijwel elke plek worden uitgevoerd
  • Uw muren worden minder aangetast
  • Het resultaat is geweldig en gaat zeer lang mee

Plafond renovatie is dan ook zeker aan te raden, wanneer uw huidige plafond niet meer voldoet aan de eisen die u eraan stelt. Zo kunt u ervoor kiezen om plafond renovatie uit te laten voeren omdat u uw huidige plafond niet meer mooi vindt, maar u kunt er ook voor kiezen om met het renoveren van uw plafond het geluid meer te dempen door een akoestisch plafond van uw huidige plafond te laten maken. Dit is iets waarvan mensen denken dat het betekent dat het bestaande plafond vervangen moet worden. Niets is echter minder waar. Met aanpassingen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een spanplafond, kunt u een akoestisch plafond maken in elke ruimte.

Uw plafond renoveren met een vakman

Indien u uw plafond wilt renoveren, dan kunt u hiervoor het beste een vakman met veel kennis en ervaring voor aannemen. Marcel Wesseling is een bedreven vakman, die veel kennis heeft van het renoveren van plafonds door middel van het aanbrengen van een spanplafond. Het voor deel van een spanplafond is dat het samen kan gaan met uw bestaande plafond. U hoeft dus niet te gaan hakken of breken, maar kunt werken met uw huidige plafond om bijvoorbeeld geluidsisolatie te laten aanbrengen of bij het plafond renoveren ervoor te kiezen om bepaalde verlichting in het plafond te laten aanbrengen. Uw plafond laten renoveren door Marcel Wesseling staat garant voor vakmanschap van het hoogste niveau. Als CBW-erkend bedrijf wordt er altijd gewerkt met de bekende voorwaarden en productgarantie die u mag verwachten. Hiermee bent u verzekerd van goed werk met een product van het hoogste niveau. Het renoveren van uw plafond is dan ook niet zomaar een aanpassing in uw huis. U zorgt er met de renovatie van uw plafond voor dat u voor vele jaren een prachtig plafond heeft, die een aanwinst is voor uw huis, maar ook in uw interieur. Het werken met een spanplafond zorgt  hier extra voor, omdat het een zeer mooi en egaal resultaat geeft. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals het printen van het plafond met een afbeelding naar keuze, ongeacht de kleur die u voor uw interieur voor ogen heeft. Zo kunt u, in combinatie met de juiste verlichting, zelfs een prachtige sterrenhemel in elke gewenste ruimte laten aanbrengen. De vele mogelijkheden zorgen voor inspiratie en ideeën waaraan u nog niet eerder gedacht zult hebben toen u besloot uw plafond te laten renoveren. Bent u benieuwd naar al deze mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Marcel Wesseling Spanplafonds.

Alle mogelijkheden bij elkaar

Op marcelwesseling.nl ontdekt u de mogelijkheden die Marcel Wesseling Spanplafonds voor u kan aanbieden. In de showroom in Haaksbergen bent u van harte welkom om op elke laatste zaterdag van de maand de plafonds en mogelijkheden te komen bekijken. Op de website vindt u alle informatie over het bezoeken van de showroom, het aanvragen van een offerte en verschillende voorbeelden van renovaties die Marcel Wesseling Spanplafonds heeft verzorgd.

Categories: Mode und Bekleidung