Ik ben al jaren een groot verzamelaar van vingerhoedjes. In ieder land waar ik kom, wil ik altijd een aantal van deze hoedjes kopen omdat ik mijn collectie graag uitbreid. Ik meende een aantal jaar geleden dat ik zo ongeveer wel alle mogelijke vingerhoedjes had gezien, maar dat bleek ver van de waarheid te zijn. Het is namelijk zo dat ik op een gegeven moment de site van Jansteen.nu heb weten te ontdekken. Hier zag ik een vingerhoedje dat ik nog niet had. Sterker nog; ik zag niet een vingerhoedje dat ik nog niet had, maar vele tientallen. Dat was voor mij genoeg reden om eens te bekijken of ik hier misschien ook een vingerhoedje zou willen bestellen. Normaliter doe ik dit nooit via het internet, maar ik zag op deze site zo’n mooi hoedje staan dat het voor mij bijna geen doen was om de site maar weer weg te klikken. Ik wilde namelijk graag een mooi vingerhoedje bij deze site bestellen en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die men mij hier allemaal bood. De mogelijkheden bleken eindeloos te zijn. Je kunt hier namelijk een heel mooi vingerhoedje bestellen met een opdruk. Het kan zijn dat een vingerhoedje reeds voorzien is van een opdruk, maar je kunt ook je eigen opdruk voor het vingerhoedje kiezen. Dat betekent dus dat je hier je geheel gepersonaliseerd hoedje kunt bestellen. Dat was precies wat ik graag wilde en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de vele mogelijkheden. Al heel snel had ik in de gaten dat ik hier heel veel interessante mogelijkheden kon vinden. Mocht u ook een keer op de site van dit bedrijf willen komen kijken, dan kan ik u dat eigenlijk alleen maar aanraden. Als u een vingerhoedje zoekt dat heel uniek is, zult u op deze site sowieso slagen. Men heeft hier namelijk een collectie die bijna te mooi is om waar te zijn.

Ik bestelde hier een bedrukt vingerhoedje

Toen ik eenmaal op de site van Jansteen.nu aangekomen was, had ik meteen in de gaten dat ik hier heel veel mooie hoedjes zou kunnen kopen. U zult begrijpen dat voor iemand die altijd op zoek is naar een nieuw vingerhoedje dit een heel prettige ervaring is. Vandaar dat ik ook blij was dat ik deze site heb weten te vinden. Het leek mij een leuk idee om een vriendin van mij, die ook wild wordt bij ieder hoedje dat ze ziet, een vingerhoedje cadeau te geven. Het leek mij daarom een leuk idee om er een met haar naam te bedrukken en die haar te geven. Ik heb daarom een bestelling geplaatst en ik kreeg al heel snel een bevestiging dat het product in de maak was. Dat was precies wat ik graag wilde en ik keek dan ook uit naar het moment dat ik mijn hoedje via de post zou gaan ontvangen. Niet heel veel later had ik het dingetje al in de brievenbus liggen en ik kan u zeggen dat het resultaat nog mooier was dan ik in mijn stoutste dromen had durven dromen.

Bekijk het assortiment van deze aanbieder ook een keer!

Wanneer u ook mooie vingerhoedjes zou willen bestellen, raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te komen kijken. U kunt hier namelijk terecht voor:

  • prachtige vingerhoedjes
  • vingerhoedjes die u kunt voorzien van een opdruk
  • zeer unieke vingerhoedjes die u nergens anders zult vinden

Kijk vandaag nog even op JanSteen.nu voor meer informatie. 

Categories: Freizeit und Hobby